Kolarov: Finale moje karijere! Alison je sjajan, ali ja pucam od samopouzdanja

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.06.18. | 18:54

„Ubeđen sam da možemo da pobedimo Brazil“, kaže kapiten srpske selekcije

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sport)

Zamišljen i oštar! Takav je bio pogled Aleksandra Kolarova na zvaničnoj konferenciji za medije u Moskvi. Gubio se u daljini. Kapiten srpske reprezentacije delovao je kao bokser koji je dobio šansu da savlada velikog šampiona. I ne namerava da odustane.
Meni je sutra finale karijere. Na taj način ću prići utakmici sa Brazilom. Sigurno i mlađi igrači znaju šta ih očekuje. To je velika pozornica, kakva se doživljava jednom u karijeri. Lepo je neko rekao: lako je biti najbolji među slabima, budi najbolji protiv najboljih“, poručio je Kolarov.

Izabrane vesti

Utisak je da je pritisak u dvorištu Brazila, ali to je samo – utisak.
Uvek igram sam protiv sebe. Biće fudbalski teška utakmica. Ako Brazil priča o tome da ima pritisak, onda ga imamo i mi. Znamo da se nosimo sa time. Psihologija će uticati na ishod meča. Lako je reći - pobediću, ali trebalo bi videti šta si spreman da uradiš za trijumf“.

I onda citat koji govori o dozi optimizma u redovima Orlova.
„Ubeđen sam da možemo da pobedimo. Oni su dobri, ali i mi smo dobri. Oni ne znaju da igraju na bod, pa neka nas pobede. Ove sezone sam se u klubu vraćao iz mrtvih. To mi mnogo znači. Ne verujem da će nas potceniti“.

Bilo bi nestvreno lepo da Kolarov karakterističnom kiflom savlada klupskog druga iz Rome, Alisona.
Trebalo bi da igramo kao tim. Daj Bože da bude slobodan udarac, sigurno ću probati. Alison je sjajan golman, ali ja pucam od samopouzdanja. Sutra nam je utakmica „biti ili ne biti“. Moramo da nosimo publiku igrom i rezultatom i zaslužimo još veću podršku. Da će nam biti lako – neće. Oni su sjajno izbalansirani u veznom redu, sa Fernadinjom koji je možda najbolji na tom mestu u svetu“, dopunio je naš kapiten izlaganje pohvalnom na račun nekadašnjeg saigrača iz Mančester Sitija.

FOTO: Star sport


tagovi

Aleksandar Kolarovfudbalska reprezentacija SrbijeRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara