Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov

Kolarov: Razumem ja navijače, ali oni se ne razumeju u fudbal

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.11.18. | 17:07

U teškim trenucima muškarci odgovore izazovu, dodaje kapiten Srbije

Samo jedna pobeda iz pet kola i tek sedmo mesto na tabeli. Predsednik Rome Džejms Palota navodno samo zbog insistiranja sportskog direktora Monćija nije još smenio Euzebija di Frančeska. Navijači su nezadovoljni. Aleksandar Kolarov svestan težine trenutke, mada smatra da su navijači ponekad neralni sa očekivanjima.

Doduše, to preterivanje se valjda i podrazumeva samim tim što se neko naziva navijačem. I zna kapiten reprezentacije Srbije da situacija nije dobra, te da je sada momenat kad ekipa treba da se isprsi.
U prvenstvu se mučimo, ali siguran sam da ćemo na kraju završiti u prva četiri. Međutim, nije to do volje, niko ne voli da izgubi. Udineze je jednom šutnuo na meču i pogodio. To je fudbal. Svesni smo mi da prolazimo kroz težak period, ali u takvim trenucima muškarci odgovore izazovu, a u našem timu ima takvih i siguran sam da će odgovoriti”, rekao je Kolarov na konferenciji za novinare pred meč Lige šampiona sa Realom.

Izabrane vesti

Roma i sa bodom matematički bukira plasman u nokaut fazu, ako CSKA ne savlada Viktoriju Plzenj u Moskvi čak je i nebitno šta će Vučica uraditi protiv Madriđana. Međutim, navijači ko navijači traže pobedu na svakom meču, pa i protiv Reala. Otud pitanje može li Kolarov bilo šta da obeća navijačima? I odgovor koji tribina verovatno neće prihvatiti sa oduševljenjem. Jer tribina - i to je fudbal – često ne razmišlja glavom, već srcem.
Ne mogu da obećam ništa. Navijači nas svakako podržavaju i samo mogu da obećam da ću dati sve od sebe. Ali navijači moraju da shvate da se oni, ne govorim ovde samo o Romi već generalno, baš i ne razumeju previše u fudbal. Ja sebi nikad ne bih dozvolio da komentarišem Novaka Đokovića. Mnogo se priča, trošimo vazduh, a ništa ne kažemo. I ja volim da gledam tenis ili košarku, ali ne znam ništa o njima i mogu da budem ljut zbog poraza, ali neću sigurno da ulazim u taktičku analizu”, iskreno će Kolarov.

Nimalo politički korektno u svetu koji je postao previše politički korektan.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Aleksandar Kolarov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara