Koliko može Voždovac protiv Partizana?

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.10.18. | 18:50

„Prošle godine smo ih pobedili dva puta, ali ne treba da izgovaramo velike reči“, jasan je mladi trener Zmajeva Jovan Damjanović

Prošle sezone Zmajevi su pokorili Humsku i najavili tešku sezonu crno-belih na domaćem koloseku. Voždovac sutra ima novu priliku da se pokaže u najboljem svetlu protiv velikog favorita.

Međutim, znaju Voždovčani da im neće biti lako. Posebno, jer su nedavno prekinuli saradnju sa trenerom Brankom Vojinovićem i poverenje (bar privremeno) ukazali mladom Jovanu Damjanoviću.
“Izlišno je trošiti reči kada je Partizan u pitanju. Svi znamo kakav renome ima i u našim, ali i u evropskim okvirima. Izledaju jako dobro u poslednje vreme. U klubu se radi ozbiljan posao i to je grupa mladih i kvalitetnih sportskih radnika. Za srpski fudbal je dobro da se jedna takva grupa okupila i da svi zajedno hoće da pomognu Partizanu“, poručio je Jovan Damjanović.

Izabrane vesti

On je uveren da će se Zmajevi predstaviti u lepom svetlu.
„Znamo šta nas čeka, ali to ne menja naše ambicije i planove. Imamo našu ideju i stvari koje dogovaramo i radimo. Sigurno ćemo pokušati da se predstavimo na taj način, na stadionu Partizana. Ne pitamo se samo mi, pita se i protivnik. Fudbaleri Voždovca su kadri da mogu da igraju jedan kvalitetan i ozbiljan fudbal. Mislim da će biti dobra utakmica i očekujem da se predstavimo u najboljem svetlu“.

Prošle godine je Voždovac dva puta savladao Partizan, usledilo je pitanje novinara vezano za tu činjenicu.
 “Ne valja da velike reči izgovaramo pred gostovanje Partizanu, ali činjenica je da smo u prošloj sezoni dva puta savladali Partizan. To nam daje samopouzdanje, jer ako smo to mogli da uradimo jednom ili dva puta, mislim da možemo i da ponovimo. Međutim, veliki nas rival čeka, imamo veliko poštovanje za sve ljude iz Partizana, za ime kluba, ali na terenu mislim da možemo da pokažemo mnogo i mislim da ćemo da pružimo jednu dobru partiju


tagovi

Jovan Damjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara