Komentari na vest

Kolubara najavljuje nastavak procesa: Haos! Odluka nezakonita i pride nije konačna

H

Hahahaq

pre 9 meseci

Koliko ste dosadni i jedni i drugi!!!
K

Kafkin proces

pre 9 meseci

@Koan da li si pažljivo čitao moj komentar, čini mi se da nisi?!?! Pa ja upravo u oba komentara pitam ako su krivi, pa gde je druga strana i zašto nije kažnjena!
Ч

Чикаго

pre 9 meseci

Да се разумемо... Колубара не заслужује да игра Супер лигу. Варали су на више нивоа. Ухваћени су. Ћао... И још нешто... Да се нешто питам, ни један клуб који нема стадион са 5000 следећих места, са тереном који испуњава услове (дренажа, квалитет траве...), не би могао да игра у највишем рангу такмичења. Без обзира који је клуб у питању.
d

def

pre 9 meseci

Nije problem da si rekao i 10000 mesta ali ozbiljna organizacija dostavi neki rok, drzava pomogne...a ovde par dana pred takmicenje ti kazu da ti fale stolice i da moras da ispadnes.O uefi tek necu da pricam koliko su slepi na ovaj cirkus.
g

gostleo94

pre 9 meseci

koji klub u ovoj drzavi ima takav stadion a da mu neko nije napravio ili poklonio??? jugoslavija, srbija, gradovi ? je l zvezda pravila rajka mitica? partizan jna? zasto bi kaznili jedan klub zbog stadiona ako im niko nije poklonio kao vucko sto poklanja ove nove stadione sto se mene tice namestali, nije frka...sa Sprtakom? odlicno , treca liga oba kluba! a ne samo jedan
p

papazen

pre 9 meseci

Dosta više sa Kolubarom,izbačena je i ćao,pišite o drugim lepšim stvarima
M

Mile b

pre 9 meseci

Kažu Kolubara namestila sa Spartakom. Pa valjda i Spartak napolje.
s

sprivel

pre 9 meseci

Ne znam čemu ova konfuzija... Nameštao si utakmicu? Dokazano? Diskvalifikacija iz elitnog srpskog fudbala i ćao. Bez oduzimanja bodova.
K

Kafkin proces

pre 9 meseci

Krivi jesu, samo oni nisu nameštali, oni su puštali, igrali su opušteno jer su obezbedili opstanak! Ako su nameštali, protiv koga, kada i gde? Pa nisu mogli sami sa sobom igrati? Da li su kažnjeni ti drugi? Gde su dokazi? Dokaz je da im fali 30 stolica??
v

vroom

pre 9 meseci

Recimo da si u pravu, ali zar nisu namestali i njihovi "protivnici"? npr. Spartak
Č

Ček

pre 9 meseci

Na kraju je CAS presudio da poštuje odluku saveza da se Kolubara izbaci. Do juče su se svi pozivali na taj CAS a sada odjednom ne valja. Pa dogovorite se ljudi sami sa sobom.
K

Kafkin proces

pre 9 meseci

Ovde nije problem CAS nego naš savez! Po kom kriterijumu i pravnom osnovu nekog suspenduješ a posle istog tog po drugom osnovu izbaciš u treću ligu jer mu fale stolice! Ovde je povređeno pravno načelo "ne bis in idem"! Samo sumnjam da je "struka"upoznata sa tim terminom! Drugo, ja sam prvi za poštovanje zakona i ako su krivi druga liga ali kako su mogli sami namestiti? Gde su ti drugi kažnjeni? Zašto nigde nije rečeno ko su ti "drugi"?
K

Koan

pre 9 meseci

@Kafkin proces Opet ti postavljam pitanje koje ne objavljuju. Kako teniser sam namešta meč sa protivnikom? Mislim da to svi znaju.
A

Auuu

pre 9 meseci

Aman više ljudi. I jedni i drugi. Smorili ste do bola. Kolubara i FSS više u medijima od precednika.
K

Kafkin proces

pre 9 meseci

@Koan?? Pa ja ti u oba komentara upravo postavljam to pitanje??? Da li je Kolubara (ako je) sama nameštala? Koji su to drugi i gde su dokazi? Po kom pravnom osnovu ako si dokazao da je bilo nameštanja kazniš samo jednu stranu? Pročitaj brate šta sam napisao...
k

kolubara

pre 9 meseci

smara za sve pare,otvoriš vesti kolubara ovo,kolubara ono...ubiše više...
D

Dr Kovacevic

pre 9 meseci

Rezimski mediji su proturili vest da su odbijeni svi zahtevi Kolubare, i da je CAS potvrdio da je Kolubara namestala, sto znaci da je opravdano izbacena iz lige. To je nevidjena neistina, CAS je samo odbio uvodjenje privremenih mera, a to FSS odgovara da bi zapoceli prvenstvo na vreme. Videcemo jos da li ce sledece sezone Kolubara igrati super ligu, i koliku ce savez platiti odstetu!
Z

Zikica200

pre 9 meseci

Jojjjjj....a oni vise nisu režimski klub, kad je zakazao neki interes i posvadjali se onda su postali opozicija.....majko mila koliko se laz u Srbiji toleriše to je nemoguce