Komentari na vest

Kolubara se ne miri sa izbacivanjem: Nemoguće je da dvaput odgovaramo za istu stvar

Boban Bovan

pre 9 meseci

ako je dokazano namestanje rezultata, u najnizu ligu, sta tu nije jasno……..za svaku ekipu koja namesta rezultat !
?

???

pre 9 meseci

Boze sacuvaj. Bas je narod glup, al sta mi mozemo? Ovako da komentarisemo i to je to. Oni se na ovo smeju, sede, piju pice i demonstriraju silu. Da se nisu mozda uplasili da cemo da ih smenimo? Pa tek su dosli, jos sad kad osete moc, mozemo samo da gledamo i komentarisemo.
I

Indijanac72

pre 9 meseci

Bravo momci na borbenosti i zelji.Cestitke treneru Stevanovicu,pokazao je da moze i Kampanju da nadmudri.A sad ,idemo dalje,do zlata.Navikli smo na zlato.
O

Oregon dzek

pre 9 meseci

Meni ovo liči na disciplinovanje neposlušnih. Nismo videli ni presudu iz Lozane ni dokaze o nameštanju utakmica. Diktatura!
K

Koan

pre 9 meseci

Za sve one koji se kao čude kako jedan klub, bez učešća drugog, može da namesti utakmicu neka pročitaju najnovije vesti o "nameštanju" utakmice Arsenal Tivat - Alaškert, pre neki dan, kada su se, na dva gola u prvom poluvremenu, uplaćivalo i po 250.000 €..
m

mm24

pre 9 meseci

Presuda je da su namestali i oni ali i Spartak i Mladost GAT, ali njima samo novcane kazne. Onda sva tri kluba u Srpsku ligu
F

Fudbalista

pre 9 meseci

Jedva čekam da vidim reakcije ovog Nikolića koji se, po svoj prilici upleo u ni sam ne zna, šta pa mrsi li mrsi. Da mi je znati odakle su ga izvukli i sa kojim fudbalskim znanjem doveli do toga da on odlučuje o kaznama u SLS kad i mala deca znaju da dva pu ta za istu grešku ne mogu da budu kažnjena. Formulacija o broju stolica je, u najmanju ruku, smešna toliko da je žalosno to traženje bilo čega za šta da se uhvati kako bi ih izbacio. Pazi, molim te, nemaju generalnog sekretara pa da ih zbog toga izbacimo. Mora da je Nikolića glava zabolela od ideja kako da izbaci Kolubaru, koja je "verovali ili ne" SAMA nameštala utakmice.
P

Popsi

pre 9 meseci

Nameštali su, treba da budu izbačeni i zbog najbizarnijeg razloga aki hoćemo pošteno takmičenje. Od nekog je moralo da se počne, a više neće biti nedodirljivi i najveći klubovi.
K

Koan

pre 9 meseci

Da si i malo upoznat znao bi da Al Kapone nije osuđen ni za jedno ubistvo ili razbojništvo, a bilo ih je na desetine, već za utaju poreza. Oduvek se tako radilo i radi. Važno je ipak da su zaslužili kaznu i da budu ksžnjeni a to je potvrdio i onaj kome su se žalili.
S

SSSR

pre 9 meseci

Čitam ovde različite komentare,jedni su za kaznu Kolubari,jedni su protiv,a jedina ISTINA je da je Kolubara nameštala i to u sledećim utakmicama,kada je i kažnjena sa oduzimanjem 6 bodova: KOLUBARA-kolubara i kolubara -KOLUBARA.Naši vizionari iz FSS sve vide,to je dar prirode.
P

Pravi jole

pre 9 meseci

Nije lopov onaj ko krade vec onaj koga uhvate!!
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Ko bi nama ugodio?
M

Markeđani

pre 9 meseci

Ovo je slika svega u državi Srbiji. Tako čista i jasna. Ako im se suprostaviš tebe nema - nestaješ. Ako nisi sa nama ti si protiv nas. U svim sverama društva. Bukvalno me je sramota, nisu mi samo jasni ljudi koji vode FSS - ovo je kao neka vaša pobeda? Isterali ste ono što ste zamislili? Tako vidite pravdu? Ovo je definitivno kraj sporta.
N

Nema prava nema sporta

pre 9 meseci

I treba kraj. Svi politicari meste utakmice.Strasno.
J

Jova1245

pre 9 meseci

Nisu dvaputa kaznjeni za istu stvar. Kazna moze da se promeni kada se ulozi zalba! Zasto se opet prave ludi! Ajmo sad ostali beogradski klubovi da se istraze!
p

pdk

pre 9 meseci

Ja bih razumeo ovakav stav i borbu da su oni cisti. Podrzao bi ih jer je glupo da ih urnisu ovako. Ali oni su na prvom mestu muljavinom i usli u superligu, pa su imali dil sa FSS, onda su se bahatili i sad kad im nema tih ledja...e pa nije regularno. A do sad je bilo sve ok kad su oni ucestovali i ostecivali druge. Iz tog razloga sam protiv njih i jos nekih koji se ne bune kad oni ugrozavaju druge, a kad na njiho a vrata zakuca onda su...

Goran Milojevic

pre 9 meseci

ostali muckaju ali u skladu sa "propisi"
B

Bane1989Ns

pre 9 meseci

dobro kad bace u Srpsku ligu onda jos -20 bodova za mamurluk
M

Munginjo

pre 9 meseci

Da je pameti u opoziciji, pa da unajme Kolubari najbolje moguce advokate da srozaju Nedimovica.
O

Ognjen Drinski

pre 9 meseci

Srpska liga treba da ima 10 klubova. Sve ostalo je Kolubara. Teraj to u beton ligu.
B

Blaki

pre 9 meseci

Jesi lud,pa za koga naš predsednik gradi stadione!!! E zemljo Srbijo.
С

Сале2323

pre 9 meseci

Само напред, таласајте и даље, а знате шта сте радили и за колико продавали утакмице, па ћете завршити у бетон лиги! Срамоте ниједне! Узгред, намештањем сте оне године ушли у Суперлигу - има нас који се сећамо оних сумњивих резултата. Али само напред, наставите овако, па шта вам Бог да срамоте ниједне!
Z

Zlrzinjooo

pre 9 meseci

Zvezda, Partizan, namestanje?
V

Vokri kapiten

pre 9 meseci

Kolubara nameštala sama?
B

Brateeee

pre 9 meseci

Dokle više. Smatrate mnogooo.
K

Koan

pre 9 meseci

Jedini klub u Srbiji za koga je sud, dakle ne samo FSS, i to onaj kome se Kolubara žalila, presudom utvrdio da je nameštao utakmice. I umesto da umuknu oni bi još da pametuju. Da, nisu jedini koji su nameštali ali to ne znači da ne treba da budu kažnjeni. Ni svi lopovi ne budu otkriveni ali to ne oslobađa odgovornosti onog lopova koji je uhvaćen.
Z

Zorzinjooo

pre 9 meseci

Zvezda, Partizan?
K

Koan

pre 9 meseci

@Zorzinjo Koji je međunarodni sud utvrdio, za ova dva kluba, da su nameštali? Nijedan. Kolubara ima napismeno, baš od suda kojem se žalila, da je nameštala.Ali, izgleda ni to nije dovoljno.
G

Godtimir CH

pre 9 meseci

Pa sa kim su nameštali utakmice????? Niti jedna reč o drugim ekipama. Valjda bi onda trebalo kazniti i izbaciti i ostale ekipe koje su učestvovale u namestanju!!!???
K

Koan

pre 9 meseci

Zašto je potreban drugi klub? Moguće je da jedan klub lažira utakmicu i da, iz materijalne koristi nekih a možda i svih igrača i uprave, igraju utakmicu bez potrebnog angažmana, da namerno prave propuste, crvene kartone ili da namerno primaju golove. Ni teniser kad namešta meč ne pravi nikakakav dogovor sa suparnikom.
ž

župan bam

pre 9 meseci

Zvezda prva krši sve norme i od sporta, preko prava sve do morala.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Obrazloži.
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Ako UEFA bude krenula dublje da ceslja ovu ligu, milioneri iz ljutice Bogdana bolje sami da nabave katanac
@

@Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Prvo da se ispitaju 6 titula za vreme Toleta
S

Sale555

pre 9 meseci

Ajde bre vise ljudi, namestali ste, lepo sad u beton ligu i ni reci vise. Kako vas nije sramota? Jos jednom da zucnete treba vas izbaciti iz srpskog fudbala uopste.
Z

Zorzinjooo

pre 9 meseci

Zvezda, Partizan?
M

MileLile

pre 9 meseci

Ćoki piše saopštenje?
P

Pobeda je resenje

pre 9 meseci

Realno je tako nekome izgleda opasno smeta mocna i jaka Kolubara nekome veoma mocnom mozda cak i sa vrha i eto sta se desi.Sportski pozdrav.
g

gostleo94

pre 9 meseci

terajte FSS do marsa ako treba, malo je Lozana i Strazbur, nemaju dokaze, unistite ih i razbucajte kao kantu. ja sam za to da se svi kazne, ne samo kolubara. bar 5 ekipa zasluzuje da ispadne za namestanje pre kolubare
D

Dokazati na sudu

pre 9 meseci

To sto je uefa rekla fss-u da su neke utakmice sumnjive ne mora da znaci da su namestene. Cak i da jesu treba dokazati. Pa onda ako dokazes na sudu da su namestali pravac beton liga i zatvor za odgovorne.
@

@dokazati na sudu

pre 9 meseci

Pa jel kolubara tuzila fss? Jeste. Sta je sud rekao? Da su namestili dve od te tri utakmice. Inace taj sud u lozani je sprdnja! Dokazi postoje
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Ne zna se ko je gori. Da li ove muljare ili FSS. Mrtva trka. Kolubaru ekspresno izbaciti iz lige pa nek kukaju kome hoće. Nažalost, sa Savezom neće ići tako lako, kao i sa ostalim timovima koji nameštaju.
k

kerstal

pre 9 meseci

Cim izbace petokraku zbog decenijskog muljanja i namestanja,odmah posle toga mogu i Kolubaru

ТируРиру

pre 9 meseci

Колубара је и прошле године радила исту ствар. Освоји довољан број бодова у регуларном делу, игра плејаут и онда дају бодове клубовима којима гори да би опстали у лиги и онда им следеће сезоне врате те бодове, па ови исто ураде. Можда и треба истерати такве из лиге, али има ту још превараната.
B

Brankoni84

pre 9 meseci

Pravac u šestu ligu, ali sa zabranom prava takmičenja barem 3 godine, i tek nakon treće godine kreću od šeste lige.😘😜
G

Gledam ne verujem

pre 9 meseci

Hteli ste napredno dobili ste naprednog Džaju (Terziña)..
Z

Zvezdan Božinović

pre 9 meseci

Mi smo imitacija države, tačnije sultanat. Kod nas je jedan predsednik i Fudbalskog saveza i Privrednog suda i Porodilišta i svega u Srbiji. Diktatura, zakon je ono što kaže sultan, nema veze šta piše u tamo nekoj regulativi
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

A ko je kriv? Sultan ili narod?
@

@

pre 9 meseci

Realno tako i treba, kobajagi-demokratija je precenjena.
V

Vise smo

pre 9 meseci

ono kao Severna Srbija, po uzoru na brata Kim Dzonga i Sevrnu Koreju
1

11

pre 9 meseci

nisu suspendovani zbog iste stvari, našli su drugi razlog da ih suspenduju a to je premali stadion,, isto kao što su ameri onog dilera zatvorili zbog neplaćenog poreza

Nino 75

pre 9 meseci

A to oni na treningu namjestali, na dva gola kad su igrali…🤣🤣🤣
N

Nedimovicne

pre 9 meseci

NEMANJA VIDIC!!!!!!!!!
D

Delije Kraljevo

pre 9 meseci

Ne ocekujete valjda da ce se gospoda Joca Surbatovic, I Bane Nedimovic drzati zakona ko pijan plota!
t

turistarista

pre 9 meseci

Ovo se radi u svim sportovima! Suspenduju se klubovi, treneri...koji nisu podobni, moraš na sud pa onda par godina dokazuj da nisi kriv. Ako i savez plati kaznu na kraju, plaćaju je iz budžeta i njih to ne boli. Tome se mora stati na put
G

Gost555

pre 9 meseci

Ma kakva saopstenja, neka se zale sudu za sportsku abritrazu u Lozani.
I

Iza Gola

pre 9 meseci

Cirkus zvani FSS na celu sa cipelićem iz Mitrovice ne zna se ko je gori,dal ovi iz Lazarevca,ili ovi sto vode ovu nasu nakaradnu ligu
r

rkgo

pre 9 meseci

Cipelic iz Mitrovice se pita koliko ti i ja, on je samo poslusni eksponent znamo vec koga.
v

vroom

pre 9 meseci

Ovo je Srbija rodjaci, ovde se nekad ni za ocigledno ubistvo ne odgovara....ako ste npr. sin televizijskog magnata ili tako nesto.
C

CZ Šid

pre 9 meseci

Ma kakva vise kolubara, em su bili kanta za nabijanje em su namestali. Treba smanjiti ligu na 12 klubova a ne ova lakrdija od lige.
R

Reci nam

pre 9 meseci

Namestali sa kim, sami ne mogu!?
C

CZ šid

pre 9 meseci

Kako ne mogu!? namerno gubili svoje utakmice, protivnik ide da pobedi a oni da izgube. i kazes ne mogu sami da nameste
D

Dr Kovacevic

pre 9 meseci

Ovde ima toliko pravnih propusta, da ce cudo biti da FSS dobije bilo koji spor! Zasto FSS ne izadje sa spiskom svih utakmica koje je Uefa prijavila kao sumnjive? Zasto se neki klubovi stite, a Kolubaru su odmah izbacili iz lige? Da li je istina da su sporne 93 utakmice od 2016. godine?
J

Jaa

pre 9 meseci

A koji se klubovi stite?
B

Belgija

pre 9 meseci

Ako je sumnjiva utakmica Kolubara-Spartak, to je Lazarevcanima bila prva prijava, a Spartaku treca, Jedne izbacujes iz lige, a druge samo novcano kaznjavas. Po kom osnovu i kom pravilu?
H

Holse

pre 9 meseci

Kolubara treba da tuži direktno FSS,strašno je sta su uradili...i ne ne branim ih ako su namestali ali onda svi klubovi koji su učestvovali moraju u 3.ligu
P

Pera poskok

pre 9 meseci

A zasto da tuzi savez? Uefa ih je sa oravom izbacila iz lige, samo ne razumem zasto u trecu ligu.
7

799

pre 9 meseci

sta ti pricas poskok ? koga je uefa izbacila u nizi rang ???
V

VladaBg

pre 9 meseci

Vidicu, dodji i spasi Kolubaru, kad nisi mogao Zvezdu. A ne, zaboravih, ti ne spašavaš klubove, nego samo Fudbalske Saveze 😂 Izvini na smetnji
V

Vodoo wood

pre 9 meseci

Druze, spasi ti nas sve i dezintegrisi se sa portala, molim te.
V

VladaBg

pre 9 meseci

@Vodoo wood Razocaravas me. Zar vi ne biste trebali prvi da gajite te vrle vrednosti inkluzivnosti, tolerancije, uvazavanje tudjeg misljenja, i sve demokratske principe, a ti, nista od toga, samo bi da dezintegrises. Ne ne, ja da odem, a ti da ostanes glup i nenaucen. Izgleda da ne treba prvo da pricamo o poboljsanju naseg fudbala, vec prvo da vas lepo naucim demokratiji i njenim vrednostima, pa tek onda da govorimo o poboljsanju fudbala. 😀
H

Hemoterapija

pre 9 meseci

Svi pošteni se nadamo da će ova grudvica narasti u lavinu izbacivanja iz lige, a izbačene će predvoditi giganti pretnji, nameštanja, neplaćenih dugova i sumanute povezanosti političkog vrha i državnog budžeta - Crvena zvezda petokraka i jugoslovenski Partizan. I onda, stvaraj use uslovi za početak nečeg boljeg i zdravijeg u našem metastaziranom fudbalu.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Da nema te Zvezde i Partizana igrali bi kvalifikacije za kvalifikacije zajedno sa Crnogorcima.
g

gostgg

pre 9 meseci

@nenad1246 otkud ti to znas kad bi se te pare rasporedile na 4.5 klubova u strbiji i jos kad bi privatnici u lozili u klubove iz svojih gradova, da vidis kako bi se promenio sve. ovako se bacaju milioni u rupe bez dna