Konačan spisak Partizana za proleće: Devetorica novih, ko je uzeo koji broj?

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.02.18. | 17:08

Miroslav Đukić računa na 32 igrača

Devetorica novih imena na konačnom spisku Partizana za utakmice Superlige Srbije u prolećnom delu sezone. Miroslav Đukić sad ima na raspolaganju 32 fudbalera koja će pokušati da odbrane naslov prvaka i osvajača Kupa Srbije.

Za razliku od Lige Evrope, gde su mogli da dopišu samo trojicu novajlija, crno-beli su za nastavak prvenstvenih borbi prijavili sve zimske akvizicije. Konkretno: levog beka pristiglog iz Napretka Slobodana Uroševića, pozajmljenog vezistu Olimpijakosa Sašu Zdjelara, Ukrajinca Jurija Vakulka, doskorašnjeg kapitena Spartaka Đorđa Ivanovića i mladog vezistu iz Burkine Faso, Salu Dramana.

Izabrane vesti

Njima su prirodata i četvorica momaka iz mlađih kategorija. Tokom pripremnog perioda na Kipru radom, ponašenjem i talentom nametnuli su se desni bek Luka Cucin i krilni vezista Strahinja Jovanović (obojica iz Teleoptika), kao i supertalentovani ofanzivni vezni Armin Đerlek prekomandovan iz omladinskog tima. Njima je pridružen i golman filijale, Aleksandar Popović (1999. godište), iako je na pripreme putovao Jovan Trnić.

Što se tiče izbora brojeva na poleđeni dresa, Popović je uzeo 41, Cucin 2, Đerlek 44, a Strahinja Jovanović 90. Podsetimo i na brojeve novajlija: Vakulko 14, Zdjelar 16, Ivanović 18, Draman 34 i Urošević 72.

Tim iz Humske prvenstvo nastavlja nedeljnim gostovanjem Mladosti u Lučanima, a kvota na pobedu crno-belih je 1,30.

SPISAK LICENCIRANIH IGRAČA PARTIZANA ZA PROLEĆNI DEO PRVENSTVA SUPERLIGE SRBIJE

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Aleksandar Popović;
Defanzivci: Miroslav Vulićević, Luka Cucin, Bojan Ostojič, Nemanja R. Miletić, Milan Mitrović, Svetozar Marković, Strahinja Bošnjak, Nemanja G. Miletić, Slobodan Urošević, Nemanja Antonov;
Vezisti: Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Milan Radin, Danilo Pantić, Nebojša Kosović, Salu Draman, Juri Vakulko, Zoran Tošić, Marko Janković, Saša Ilić, Sejduba Suma, Đorđe Ivanović, Armin Đerlek, Strahinja Jovanović;
Napadači: Leandre Tavamba, Ognjen Ožegović, Đorđe Jovanović, Vladimir Đilas, Dušan Vlahović.

(FOTO: Star sport, FK Partizan)


tagovi

Armin ĐerlekLuka CucinAleksandar Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara