KONAČNO: Borjan sutra potpisuje do 2023, plata 40.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.03.19. | 14:25

Golman crveno-belih sutra kod notara

Takav epilog je bio najavljen još tokom priprema u Antaliji. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić slavodobitno je poručio zvezdaškoj javnosti da je dogovor sa Milanom Borjanom postignut, i da će reprezentativac Kanade po povratku crveno-bele ekspedicije potpisati novi ugovor.

Zatim se na njegove reči nadovezao statistički najbolji čuvar mreže prvog dela Lige šampiona, istakavši da je u dogovoru sa porodicom odlučio da ostane i završi karijeru u crveno-belom dresu. Potvrda obe strane, bar do sada, nije bila ispraćena zvaničnim činom.

Izabrane vesti

Međutim, navijači Crvene zvezde više ne moraju da brinu. Prema saznanjima MOZZART Sporta jedan od najvažnijih članova tima Vladana Milojevića sutra, nešto pre podneva, zvanično će potpisati novu ugovornu obavezu sa Crvenom zvezdom.

On će se obavezati da do 2023. godine ostane na Marakani. Naravno, dobio je znatno povoljnije finansijske uslove. Iskusni čuvar mreže biće svrstan u red najbolje plaćenih domaćih igrača, jer će imati mesečna primanja od 40.000 evra. Primera radi toliku ugovor u Crvenoj zvezdi ima i šef stručnog štaba Vladan Milojević.

Zbog fantastičnih odbrana u proteklih 18 meseci Milan Borjan je bez ikakve sumnje zaslužio takav status. Njegova odbrana protiv Krasnodara u finišu beogradskog meča pokrenula je evropski uzlet Crvene zvezde. Ove sezone je, takođe, bio odličan u mečevima Lige šampiona.

Izazvao je veliku pažnju brojnih klubova, imao ponudu iz MLS-a, ali se odlučio da ostane na Marakani. Iako su pregovori bili dugi, pre svega zbog pojedinih klauzula.

Pored redovne zarade Milan Borjan će moći i da računa na bogate bonuse u slučaju dobrih timskih i individualnih uspeha.

Borjan je nedavno proglšen za najboljeg sportistu sportskog društva Crvena zvezda u protekloj godini.


tagovi

Milan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara