Nejmar sa devojkom Brunom na humanitarnoj večeri u Sao Paulu
Nejmar sa devojkom Brunom na humanitarnoj večeri u Sao Paulu

Konačno progovorio Nejmar: O ostanku u Parizu, Mbapeu, simuliranju, Bufonu...

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.07.18. | 08:31

Brazilac progovorio prvi put posle ispadanja sa Brazilam na Mundijalu

Konačno se oglasio Nejmar i stavio tačku na transfer u Real! Brazilac i definitivno neće preći iz Pariza u Madrid. Bar ne ovog leta. To je potvrdio u prvom intrevjuu koji je dao posle ispadanja sa Mundijala.

Nejmar je za brazilski Foks potvrdio da sigurno ostaje u Pari Sen Žermenu i stavio tačku na priče da će zameniti Kristijana Ronalda kao prva zvezda Kraljevskog kluba. Florentino Perez će morati da prihvati poraz...
„Ostajem. Imam ugovor u Pari Sen Žermenu u koji sam došao zbog izazova, novih stavri i ostvarenja nekih novih ciljeva. U mojoj glavi se ništa povodom toga nije promenilo od prošlog leta“, rekao je Nejmar.

Izabrane vesti

On je istakao da jemlojalan francuskom klubu.
„Mediji stalno nešto spekulišu i pričaju. Dosadili su. Ali predsednik Al Kelaifi zna koliko sam privržen njemu, klubu i navijačima“.

U poslednje vreme se šuška da bi Nejmar mogao da izgubi status prve zvezde od Kilijana Mbapea koji je eksplodirao na Mundijalu i da bi mogao da bude ljubomoran na njega. Uosatlom, zbog Mesija je napustio Barselonu jer nije želeo da bude u njegovoj senci.
„Mbape je fenomen! Strašan igrač. Znamo to već neko vreme. Treniram sa njim na dnevnoj bazi i vrlo sam svestan koliko kvaliteta ima taj momak. Drago mi je što je osvojio Svetsko prvenstvo“.

Dotakao se i dolaska Đanluiđija Bufona u Pariz.
„Biće mi čast da delim svlačionicu sa golmanom kao što je Bufon. Zbog njegove karijere i karaktera. Ima dosta toga da nam ponudi“.

Nejmar i saigrači iz reprezentacije su razočarali ceo Brazil ovog leta...
„Sa tugovanjem je gotovo. Imamo razloge da budemo tužni, ali i razloge da budemo srećni u životu. Ja biram da budem srećan“.

Nejmarov Mundijal će se pamtiti po njegovim simulacijama i padanjima umesto po golovima i potezima. Na kraju je čak i na druptvenim mrežama postavio snima sa gomilom dece koja se valjaju...
„Šalio sam se sa tim jer su se svi nakačili na tu priču. Prihvatam to kao dobru šalu i uopšte mi ne smeta“.  

Dakle, jedna transfer saga je završena. Nejmar ostaje u Pari Sen Žermenu.

(FOTO: Action images)


tagovi

NejmarLetnji prelazni rok 2018Đanluiđi BufonKilijan Embape

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara