Konjanici, probudite se!

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.18. | 09:03

Karabag dugo nije slavio

Nije dominantan poput nekih proteklih sezona, ali ni u tekućoj gotovo ne greši!

Put Karabaga do novih šest poena suficita u odnosu na prvog pratioca Gabale i pete uzastopne titule - šeste ukupno - nastavlja se gostovanjem Sabailu, najmlađim prvoligašem u azerbejdžanskom fudbalu.

Izabrane vesti

Popularni Konjanici, čiji je većinski finansijer vlada ove zemlje, dugo ne zna za trijumf, budući da je nakon neslavnog pohoda na odbranu kupa i ispadanja od prosečnog Sumgajta odigrao nerešeno sa Lehijom i Kubanjom, odnosno izgubio od Sarajeva tokom zimske pauze. U derbiju prethodne runde Karabag je remizirao i sa Gabalom, pa će duel sa Sabailom na Bajil areni biti dobra prilika da se vrati na pobednički kolosek.

Sastav Gurbana Gurbanova je dobio sva tri minula meča protiv Sabaila, ne primivši pritom nijedan pogodak. Domaćin je potpuno rasterećen, s obzirom da teško može da prestigne Ziru na trećoj poziciji i eventualno se domogne mesta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, svestan je da teško  može da se nosi sa kvalitetnijim i platežno daleko moćnijim Karabagom, pa vredi ispoštovati dvojku koja dobro plaća.

Nešto ranije, fenjeraši Kapaz i Kešla će u Gendži treći put ove sezone odmeriti snage. Poslednjeplasirani Kapaz je slavio u prvenstvenom susretu krajem oktobra, da bi se Kešla sa dve pobede osvetila i stigla do polufinala kupa.

AZERBEJDŽAN 1 - 16. KOLO

Subota
Gabala - Zira 2:1 (0:1)
Sumgajt - Nefči 2:0 (2:0)

Nedelja
12.00: (2,95) Kapaz (3,00) Kešla (2,45)
14.30: (5,70) Sebail (3,50) Karabag (1,62)

(FOTO: Action Images)


tagovi

AzerbejdžanKarabagkladionicasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara