Konte: Imali smo mnogo dobar plan... Možemo da uradimo nešto neverovatno u revanšu

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.02.18. | 23:17

"Bili smo veoma blizu savršene partije večeras", kaže italijanski stručnjak

Menadžer Čelsija Antonio Konte priznaje da će teško preboleti činjenicu što je njegov tim u finišu utakmice primio gol od Barselone, ali poručio je da je zadovoljan izdanjem svojih momaka, te da ne se ne odriču svojih šansi u revanšu na Nou Kampu...
"Bili smo veoma blizu savršene partije... Jedna greška i svim vrlo dobro znamo kako prolazite kada grešite protiv Barse, protiv igrača kao što su Mesi, Suarez ili Inijesta. Plaćate skupo"

Konte kaže da je nedostajalo sreće njegovom timu kako bi meč priveo kraju kako su svi na stadionu priželjkivali.
"Ponosan sam na moje igrače, uradili su sve što smo se dogovorili. Šteta što smo večeras bili nesrećni... Za ovakve utakmice morate da imate plan, a mi smo imali mnogo dobar plan. Igrači su uložili dobar napor... Mislim da smo zaslužili više od 1:1".

Izabrane vesti

Vremena za kukanje mnogo nema. Pripreme za revanš treba odmah da počnu, tvrdi Italijan i objašnjava kako će se Čelsi postaviti u revanšu:
"Sve je otvoreno. Mi i u drugom meču moramo da pariramo, da igramo. Znamo da su mnogo jaki, da su fantastični. Biće teško, ali ovaj rezultat i večerašnja igra daju na samopouzdanje i pravo da se nadamo da možemo da učinimo nešto neverovatno u revanšu", podvukao je Konte.  

(foto: Action Images)


tagovi

Antonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara