Koreografija i Ebisilio spremni

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.08.18. | 20:55

Zvezdini igrači nisu tokom treninga obraćali mnogo pažnje na Red Bul Arenu niti su bili impresionirani

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Salcburga)

Idealnih 23-24 stepena i perfektan travnati tepih na Red Bul Areni dočekali su fudbalere Crvene zvezde na prvom i poslednjem treningu pred okršaj za plasman u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Salcburgova fudbalska kuća ne izgleda baš najimpozantnije spolja. Nije to taj glamur kakav bi se očekivao od Red Bula… Ali kada se uđe unutra, sve je savršeno! Stadionska lepotica bez mane. Kompletno natkrivene tribine i komfor kakav se mogao očekivati. A na severenoj tribini gde će biti domaći navijači, već je spremna i koreografija. Sva sedišta na severnoj tribini su prekrivena svetlucavim crvenim papirima koji bi sutra trebalo da pošalju neku poruku podrške domaćim fudbaerima. Kakvu, videćemo…

Na južnoj preko puta nema ništa… Ali tamo će sutra da bude ršum. Duša na dušu. Tamo će biti načičkani Zvezdini navijači koji su uspeli da dođu do karte. Spremna je i zaštitna mreža na jednom delu tribine gde će biti Zvezdini navijači. Čega li se to plaše Austrijanci?

Zvezdini igrači nisu tokom treninga obraćali mnogo pažnje na Red Bul Arenu niti su bili impresionirani. Tokom 15 minuta treninga koji su bili otvoreni za medije, radilo se tipično zagrevanje i trčkaranje. Ipak, jedna stvar je izazvala pažnju. Lorenco Ebisilio je trenirao bez zadrške, bez bilo kakvog grča i nije se videlo da vuče tragove povrede. Teško ga je očekivati u prvih 11, ali na prvi pogled deluje da može lagano da odradi pola sata sutra u Salcburgu. I više ako zatreba.

Trening su pored aut linije posmatrali i najviši funkcioneri srpskog šampiona Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela. Oni su ostali do kraja i za razliku od predstavnika sedme sile videli šta to krčka Vladan Milojević za sutra.

Foto: FK Crvena zvezda


tagovi

Lorenco EbisilioVladan MilojevićZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara