Košmar Filipea Luisa: Slomio nogu, propušta još jedan Mundijal (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.03.18. | 10:28

Pregledi u Madridu pokazali da je Brazilcu stradala fibula posle duela sa Ederom

Košmarna noć za levog beka Atletika Filipea Luisa! Jorgandžije su u glavnom gradu Rusije pokazale moć, deklasirale Lokomotivu i plasirale se u četvrtfinale Liga Evrope, ali Brazilac neće po dobrom pamtiti sinoćnu utakmicu.

Posle duela sa Ederom na nosilima je napustio teren, a dan kasnije crne prognoze su se obestinile. Jednom od najjačih aduta Dijega Simeonea je polomljena fibula, tačnije potkolenična kost.

Izabrane vesti

To praktično znači da će Felipe Luis propustiti ovogodišnji Mundijal. On je u projekcijama brazilskog selektora Titea bio siguran kao alternativa Marselu, dobio je poziv za martovske prijateljske duele protiv Rusije i Nemačke.

Međutim, sjajni levi bek se suočio sa strašnim vestima. Zbog povrede ligamenata kolena on je propustio i Prvenstvo Sveta 2010.godine.

Vest o težoj povredi Filipea Luisa potvrdio je i Atletiko na zvaničnom sajtu kluba.
„Radiološkim pregledima u Madridu potvrđeno je da je naš igrač frakturu fibule leve noge“, stoji između ostalog u saopštenju Atletiko Madrida.

Kako bilo sada će Dijego Simeone i brazilski selektor Tite morati da traže druga rešenja. Šansu u selekciji Brazila umesto Filipa Luisa trebalo bi da dobije Aleks Sandro.

(Foto Action Images)


tagovi

Filipe Luis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara