Komentari na vest

Kosta Nedeljković: Da je ušla ona moja stativa

D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Ući će mali, nemoj da brineš. Uskoro postaješ redovan u startnoj postavi na desnom beku.
S

Salamander

pre 7 meseci

Nivo energije koji su uneli je bio nestvaran. Eksplozivnost, trčanje, želja, smisao za kombinatoruku i naravno, doza bezobrazluka su bili za svaku pohvalu. Oni jesu još mladi, ali da ne bismo o njima pričali kao o talentima kada budu imali 23 godine, potrebne su im ovakve utakmice i ovakav pristup. Samo da zadrže taj stav koji imaju. Ušli su na 2:0, odigrali su kako su mogli i umeli, a meni se to dopalo. E sad, neko će reći da je alibi njihovo uvođenje pri tom rezultatu, ali činjenica je da smo ranije kod takvih rezultata ubacivali decu tek zadnjih 5 do 10 minuta. Ovde su makar imali dovoljno vremena da nešto pokažu, da osete intenzitet, pa samim tim možemo da očekujemo da sa nekih 22 ili 23 godina budu završen proizvod, kompletirani igrači a ne talenti. Naravno, verovatno neće svi da ispune potencijal ili očekivanja, ali potrebne su im jake utakmice. Bravo momci.
Z

Zvali su me pametnjaković

pre 7 meseci

Stari to kažu - Da ker nije piš'o uhvatio bi zeca!
P

Pedja108

pre 7 meseci

Splet okolnosti je bio takav. Dobio je favorit, sto se i ocekivalo. Zvezda imala sasvim solidan broj suteva - 16. Da je moglo i malo vise srece, moglo je. U jeku inicijative Zvezde, Lajpcig daje gol i to je razlika jacih i slabijih timova. Mogao je i sudija da svira onaj penal, jer je bio sesnaesterac i bio je udarac po nozi, nevezano da li je prvo izbacena lopta. Uvek ste ljudi nezadovoljni. Samo igranje LS je privilegija, a kamoli neki veci uspesi. Zadovoljan sam sto je na svakoj utakmici Zvezda dala makar jedan gol, da je osvojen bod i da nije bilo LS gde Zvezda nije uzela bodove. Nadam se da ce se nastaviti sa ovakvom i boljom igrom i da ce se doci do LE, a taj put vodi preko Jang Bojsa.
S

Sirotinja

pre 7 meseci

Izgubili smo utakmicu, dobili smo krštenog desnog beka, a ne ovaj protivprirodni blud s forsiranjem Mićka gde mu mesto nije.
?

??

pre 7 meseci

Bas tako. Mnogi ce da ga omrznu on covek nije jednu utakmicu odigrao na svojoj poziciji. Za njega licno tumbanje u ekipi je i plus i minis, al za tim haos
P

Pedja108

pre 7 meseci

Nedeljkovic je premlad da bi poceo tu utakmicu i odigrao je do kraja kako treba. Degenek je spor, koji je bio zamisljen za tu desnu stranu. I tu je postavljen Mijailovic, koji je trebao da zakrpi tu rupu na desnoj strani i sasvim je korektno odigrao. Prvi gol jeste bio po toj strani, ali zato sto je Ivanic izgubio cistu loptu na tridesetak metara od gola.
P

Prvo

pre 7 meseci

Micko nije bek,nije ji stoper on je zadnji vezni,kod prvog gola ostavio svoju stranu usao u sredinu i primili gol,a to treba da zna i vidi trener koji je sa njima svaki dan,drugo jel Degenek doveden da igra,Vigo uzet ba pozajmicu od Rivera ovaj ga sklonio posle jednog kasnjenja na trenig,trece forsira onog Serifa ko je drvo ko i onaj Olajinka koji cuva noge u sesnajest ko neka cava,jedina dobra stvar sto je gurnuo decu i odma se videlo sta znaci kad neko odrasta uz klub a ne ovi sto su dosli na po godinu ili 6 meseci ne moze stranac da razume Zvezdu ko domaci igrac nikad osim par njih iz proslosti npr Donal i Boaci
P

Pravda za Milevu

pre 7 meseci

Malo je 129 vesti o utakmici Lajpcig-Crvena zvezda, dajte izjavu čistačice Mileve s Rajka Mitića, sigurno i ona ima neke utiske s meča.
G

Gost "

pre 7 meseci

Ako ti se ne svidja vest, a ti lepo zaobidješ i rešiš problem...
M

Manolas

pre 7 meseci

Da je baba deda ,deda baba, samo se u zvezdi slave porazi. Pa sutni te vise kad ste dosli do gola. Niko ne umije da sutnr sa distance ni bukari koji samo sto ne uleti na tribine sa loptom kako ne umije da je iskontrolise. Koliko ofanzivnih veznih a nije moga desni bek da se nadje . Dupla kruna ce se uzet ali ako se ne stigne do cetvrt finala LS sezona neuspesna.
J

JAMES BOND 007

pre 7 meseci

Sta ce se uzeti? Dupla kruna? A sta ako se ne uzme a velike su sanse da se ne uzme pored Partizana... Sta li ce tada biti...
s

sta?

pre 7 meseci

Ako nista drugo , mali gine za dres i za razliku od vecine bekova ima (kakav-takav) centaršut.
M

Misirac011

pre 7 meseci

Da Šolak nosi brus bio bi Marinika....
V

Visente Del Boske

pre 7 meseci

Dobar je mali Nedeljkovic bice od njega odlican bek u buducnosti, takodje se u decembru sa pozajmice iz IMT-a vraca desni bek Nikola Glisic koji ima sjajnu sezonu iza sebe gde je postigao vec 3 gola u ligi i igra zaista sjajno veoma je ofanzivan,brz,prodoran sa dobrim centarsutom podseca na Ninkova dosta,nadam se da ce mu Barak pruziti sansu jer je decko za klasu bolji od Nikolica.
?

??

pre 7 meseci

Malo je falilo. Svaka cast momci, samo tako nastavite. Takodje jedva cekamo utakmicu na marakani, nadamo se vasoj vecoj minutazi i pozitivnijem rezultatu. Vi ginete za nas klub, dres, grb. Puno srece
@

@@@@

pre 7 meseci

Da Augentauler nije postavio nogu....