Kostić (©Reuters)
Kostić (©Reuters)

Kostić odbio novi ugovor sa Ajntrahtom, sve je bliži prelasku u Juve

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.06.22. | 17:27

Navodno se već dogovorio sa crno-belima

Izgleda da je Italija suđena Filipu Kostiću. Pre godinu dana je „za dlaku“ otišao u Lacio, samo što je Ajntraht u poslednji čas izminirao taj transfer, ali ovog puta takav preokret teško da može da se dogodi.

Prema informacijama lokalnog lista iz Frankfurta, Frankfurter Rundšaua, Filip Kostić je odbio poslednju ponudu Ajntrahta za produžetak ugovora. I time je poslao jasnu poruku čelnicima kluba da želi ovog leta da promeni sredinu.

Izabrane vesti

Nemački klub nema mnogo izbora, pošto srpskom reprezentativcu ugovor ističe u leto 2023. pa mora sada da ga proda, da bi zaradio od transfera, da ne bi Kostić dogodine otišao kao slobodan igrač.

Šuška se u Nemačkoj, piše list, da Kostić već ima usmeni dogovor sa Juventusom, da ovog leta pređe u redove torinskog giganta, ali moraće i Ajntraht da se složi s tim. A, „da“ od Crvenog orla koštaće crno-bele iz Torina 20.000.000 evra.

Priču da će Kostić igrati u Seriji A sledeće sezone podgrejao je i jedan snimak na internetu, koji kruži sad već kroz medije na svim meridijanima, a na kojem Nemanja Radonjić kaže da će Filip postati uskoro igrač Juventusa.

Navodno, Torinezi su se dogovorili sa srpskim krilnim bekom da potpiše ugovor na tri godine, uz godišnju neto platu od 3.000.000 evra.

Ostalo je da Kostić večeras odigra sa reprezentacijom Srbije utakmicu u Ligi nacija, a nakon toga će i za njega početi letnji odmor. I dok on traje trebalo bi da se rasplete gde će se javiti na prozivku za početak nove sezone.


tagovi

Ajntraht FrankfurtFilip KostićJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara