Kovač oživeo Sančesa, Bajern dobio kapitalno pojačanje (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.09.18. | 11:00

Hrvatski stručnjak presrećan...

Nezadrživo je Renato Sančes gazio ka provaliji sve do ovog leta. Sve je podsećalo na uspon i pad, recimo, Rojstona Drentea. Kada je Niko Kovač poželeo da mu da još jednu šansu mnogi su se čudili, ali prema onome što smo imali prilike sinoć da vidimo mladi Portugalac je preporođen. Od momka koji prošle sezone nije mogao u startnu postavu Svonsija, a često ni na klupu, do jednog od junaka Bajernovog trijumfa na startu Lige šampiona i to nad njegovim bivšim klubom - Benfikom. 

Renato Sančes ne samo da je postigao gol koji je overio pobedu giganta iz Minhena, već je pružio jednu od najboljih partija u karijeri, ili bolje reći na ovako visokom nivou. Sam prodor uoči gola bio bi dovoljan za prelaznu ocenu, a Sančes je uradio, mnogo, mnogo više i nagovestio da bi mogao da bude jedno od najvećih pojačanja Bajerna ove sezone.  
"Srećan sam. Rekao sam vam već da Renato neće samo putovati s nama. Pošto Alkantara nije mogao da igra pomislio sam da je pravo vreme da on počne. To što je uradio sinoć je nešto specijalno, videli ste svi kakav je igrag, a tek mu je 21. Visoko je tehnički potkovan, jak u duelu", kazao je Niko Kovač.

Izabrane vesti

Podsetimo, Bajern je sjajnog vezistu kupio još 2016. za 35.000.000 evra. Izgleda da će konačano početi da se isplaćuje...

Ko nije imao prilike da vidi evo gola Renata Sančesa:

 


tagovi

Renato Sančes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara