Komentari na vest

Kovačević: Vlahović i saigrači moraju da se žrtvuju, odricali smo se i Del Pjero, Inzagi i ja

x

xxy

pre oko 1 godinu

A zašto nebi Juve osvojio Ligu Europe?????Daj Bože.Kovačević je bio solidan u Juventusu ništa više.
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Eto, bas je Kovacevic bio bitan u Juventusu, odakle mu hrabrost da se stavi u istu rečenicu sa Inzaghijem i Del Pierom
E

E pa

pre oko 1 godinu

Sine, Kovačević je retko koju utakmicu u Juventusu završio bez datog gola, iako je ulazio sa klupe, a davao je i neke jako bitne. Mnogo bolje se pokazao u tim situacijama nego kada je bio u prvih 11. A tadašnja Seria A je bila neuporedivo jača i teža za igranje u odnosu na ovu današnju.
L

Liga sampinjona

pre oko 1 godinu

Ne bih se slozio sa Darkom.Nisu favoriti za osvajanje lige Evrope.
J

Juve 1982

pre oko 1 godinu

Slažem se. Juve je miljama daleko od bilo kakvog trofeja u Evropi. Ali Kovačević hvali svoj bivši klub i to je normalno. Solidno je taj momak igrao za Juventus, bio je sasvim korektna zamjena i često je dobijao šansu sa klupe.
g

gde

pre oko 1 godinu

bi kraj bio vlahovicu da je upola dobar igrac kao sto je bio darko
E

Esvastaljudi

pre oko 1 godinu

Buhahahaha koliko se Dare zadržao u Juveu i koji je trofej uzeo tamo, drugo Dule je u Firenci dao skoro 30 golova u jednoj kalendarskoj godini sa svojih 19 godina, trenutno je kriza jer se vrato iz povrede od 3 meseca, a i delimicno zbog Alegrijeve taktike u kojoj se ne bi ni Del Piero nadavao.
d

druze

pre oko 1 godinu

mlad si ti vidi se..Kad je kovacevic igrao u juveu to je bio tim jacine danasnjeg tima sveta kad bi se napravio.Na golu van der sar u vezi zidan u napadu pipo del piero.Vlahovic u tom juveu nebi bio ekonom.A i to za alegrijevu taktiku pada u vodu kad je tad liga bila jos teza i tvrda sa manje golova,svakako je lakse danas davati golove u ovoj seriji a nego onda u ono vreme kad je bila fudbalski nba.Vlahovic je prevara zato se i jaljvaju svi pokusavajuci da ga probude malo nije malo baciti u djubre 80 miliona
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Vlahovic se i zrtvuje svaku utakmicu decko ima glad za pobedom i uspehom.