Komentari na vest

Kraj je kad on prestane da urla: Nervozni čovek s kačketom, ubitačan triling vezista i napadači koji ne daju golove

k

kojotski

pre preko 1 godinu

Mi se hvalimo sa nekakvm sigurnim mestom u Ligi šampiona, a ovde nam se gaće tresu od "nikad moćnijeg" Kelna i "lake mađarske konjice" Ferencvaroša. S vremena na vreme treba neko da ti odvali šamarčinu da te postavi na realna tla, a ne da baronišeš i projektuješ neka četvrtfinala i šta ti ja znam.
G

Gost013

pre preko 1 godinu

Jaooo, a kad krenemo da pisemo kako smo mocna reprezentacija onda krenu komentari "cemu euforija, sta se lozite". Nema toga ko je Srbinu ugodio
K

Keli

pre preko 1 godinu

Nema Partizan sta da trazi ovde... Keln je strahovit ove sezone, gledao sam protiv Dortmunda , ubili su ih. Ako zapnu od pocetka i idu na pobedu , nema Partizan sta ovde da trazi.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Pisu o Kelnu kao nekoj velesili.Uhvatili se za to sto dobili Dortmund. Isto kao kada je Novi Pazar kod nas Partizan ili Surdulica Zvezdu.Protiv Slovackog se mucili kuci. Zajednicko Kelnu i Partizanu je to sto su obe ekipe ove sezone ispale u kupu od drugoligasa.Kud to ne pomenuste da ih je pobedio Regensburg? A secam se kada je tada raspala Zvezda ispala od Sasuola,ljudi se smejali a taj Sasuolo tada po dva puta pobedio Inter i Romu,pobedio Milan,Juventus i Lacio. Vi samo stvarate alibi.I uzgred receno,Keln je najavio da veceras igra bez sedmorice. Tako se smeju Stankovicu sto je preuzeo Sampdoriju a hvale se Asanom koji igra za Bohum.
P

Pb

pre preko 1 godinu

Au Druze nije tebi lako.
M

Marko Lazarevac

pre preko 1 godinu

@Pb, a sta je decko slagao? Kada nemate odgovor samo napisete "nije tebi lako,drmaju te kompleksi i slicno"
P

Pb

pre preko 1 godinu

Pa vidise ko su kompleksasi gledajte vi svoja posla a ne komentarisete našeg protivnika E to je kompleks druze da gledate sta Partizan radi gledajte svoja posla a to sto vi imate krš ekipu a igrate 6 godina Evropu sto 3 sezone ispadate od prosecnih klubova to je vas problem a mi sto nemamo ekipu i upravu to je nas problem i skim igramo.
F

FM

pre preko 1 godinu

Igrati NE iz 1 u 1, kvota oko 1.8 ako se ne varam. Za malo hrabrije, iz 2 u 1.
S

Srki1977

pre preko 1 godinu

Ako Keln Izvede najbolje sto ima sto hoce onda tesko ce biti za Partizan.Kelnu je Evropa bitna zbog ne bas dobre finansijske situacije.Trener je odlican motivator i preporodio je Keln kad je došao.Trkacki jaka borbena ekipa.Ali u fudbalu je sve moguce.Bunker i na kontru igrati.
K

Karasi iz Calme

pre preko 1 godinu

1 : 5 ? Ovu petardu su krili jer je bila davno. Komsije sa vojnog objekta imaju bar jos osam petardi , nije lako izabrati koja najvise pece . Fabrika petardi Partizan hahahahhaha.
S

Stojke1970

pre preko 1 godinu

Bar nas nije petardirao čačanaki Borac na Marakani kao neke.
0

0155

pre preko 1 godinu

u prevodu nek nam je Bog u pomoći..
G

Gost13154324

pre preko 1 godinu

Mi smo maleri, protiv svih drugih kombinovan sastav, a kao za inat ima protiv Partizana najjaci da izvedu vcrs.
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

nista lepse nego kad pobedis lalatovica