Krasnodar odveo Fajnordu srce tima

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.06.19. | 18:43

Toni Viljena nastavlja karijeru u Rusiji

Iščupali su ruski Bikovi Fajnordu srce tima. Igrač koji je sedam godina bio motor crveno-belih iz Roterdama, Toni Viljena, od naredne sezone nosiće zeleni dres Krasnodara.

Rusi su se već pohvalili na svom sajtu da je posao završen i da su doveli igrača koji će dirigovari igrom tima u narednoj takmičarskoj godini. Cena je sitnica za Bikove – 9.000.000 evra. Fajnord nije mogao da odoli toj ponudi.
Krasnodar je danas dogovorio sve uslove sa Fajnordom oko transfera Tonija Viljene. Ofanzivni vezista je potpisao višegodišnji ugovor sa zeleno-crnima. Na pripremama u Austriji on će se priključiti novim saigračima i početi da se sprema za narednu sezonu“, stoji na sajtu Krasnodara.

Izabrane vesti

A, Toni Viljena je bio srce i duša Fajnorda. Nosio je desetku, to dosta toga govori. Ponikao je u školi crveno-belih, sa osam godina je došao u klub i eto, punih 16 godina je bio deo velikana sa De Kajpa.

Skupio je Viljena 208 utakmica za Fajnord, postigao 36 golova. U prošloj sezoni na 39 mečeva bio je sedam puta strelac i osam puta asistent. Krasnodar zna šta je kupio...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara