Komentari na vest

Kratak rezzime - ko se kako plasirao na EURO: Srbija 19/20

g

glavati ateista

pre 6 meseci

Voleo bih da igramo sa Albanijom, samo steta sto se zovemo Srbija, vise BiH voleo d se zovemo Jugoslavija. Nisam krsten i boljim Titov Partizan.
A

Akonkagva

pre 6 meseci

Ćeš slatko i vodu?
g

glavati.ateista

pre 6 meseci

Bitno je da se Strahinja Pavlovic lozi, nama nisu potrebni fudbaleri nama su potrebne lozane.
g

glavati.gorostas

pre 6 meseci

Kako igra Sada Lukić. Preporodili smo se sa njim. Za sve je kriv SMS.
G

Goust

pre 6 meseci

Realno Madjari nas dva puta nabili, sa Bugarima 2x nereseno. Na evro ce nas orednje ekipa nabijati sa po 3-4 gola. Samo Piksi ne vidi da ovaj sistem moze mozda jedino Man City da igra. Sa ovim nasim igracima 4-4-2 ili 4-5-1.
a

ajde opet realno

pre 6 meseci

Oba meča protiv Mađara smo bili bolji kao i oba meča protiv Bugara. Nadam se da će nam se nesreća protiv ovih vratiti kao sreća u grupi. Imamo koliko toliko fudbalskog znanja i jedino nam disciplina fali.
R

RadIVoje88

pre 6 meseci

@ajde opet realno Ma da, govoriš ono u šta nas Piksi već mesecima ubedjuje. Mi smo bili bolji i u oba meča sa Madjarima, oba sa Bugarima, protiv Kameruna, protiv Švajcarske, skoro da smo pobedili i Brazil, ... Dokle ćemo više da živimo u zabludi? Igramo očajno, provukli smo se kroz kvalifikacije i lepo je što ćemo učestvovati na EP. Sve ostalo je za zaborav. Što pre trener to prihvati, imaće više vremena da pokuša nešto da promeni.
g

glavati.ateista

pre 6 meseci

Plasirali smo se jer igraju pola drzava na SP.
g

glavati.gorostas

pre 6 meseci

Strahinja Pavlovic je najgori igrac odbrane u istoriji srpske reprezentacije i to vam kao jugoslovenski ateista kazem.
P

Pivopijapivopija

pre 6 meseci

Bravo momci, maler probijen, plasman na EP prvi put u istoriji, vezana 2 velika takmičenja prvi put u istoriji 💪🏻💪🏻💪🏻 jel može mnogo bolje? Može. Za početak da se ne primaju diletantski golovi (kao što je 90% primljenih golova). Nama ne daju golove iz akcija nego iz naših kardinalnih grešaka. Ako se to popravi možemo da budemo problem svakom
T

Tačno tako

pre 6 meseci

Ako pogledamo unazad bukvalno 90% primljenih golova su naše kardinalne greške. Protiv Portugala, protiv Crne Gore, protiv Belgije, Protiv Bugarske oba, protiv Litvanije, protiv svakog koga se setim ustvari. Kakve mi golove primamo, to je komedija. Ne primamo golove iz uigranih akcija, centarušuteva i ostalo
.

.....

pre 6 meseci

Prvi put u istoriji? Istorija Srbije kroz Jugoslaviju je i 1930, 1960, 1990.
S

SilverSurfer

pre 6 meseci

Nije mi jasno što se stalno naglašava da smo imali najlakšu kvalifikacionu grupu? Stalno kukamo da nemamo sreće a kada nas sreća pogleda onda nam to ne odgovara. Da li bi bilo bolje da je reprezentacija bila u najtežoj grupi i da se nije kvalifikovala na EP? Uz traljavu igru i pogodnosti koju nosi najlakša grupa naša reprezentacija se direktno kvalifikovala na EP. Treba da prihvatimo da je uspeh učešće na EP i SP. To je poruka ovih kvalifikacija a i naša fudbalska mera. Nije toliko problem kvalitet igrača, način igre već previše vanfudbalskih bočnih vetrova koje ljuljaju reprezentaciju. A ti vetrovi su jedina konstanta našeg reprezentativnog fudbala i glavna su smetnja ostvarivanju boljeg rezultata. Posle 24 godine učestvujemo na evropskom fudbalskom takmičenju. Nismo u poziciji da bilo kome fudbalski pretimo ali možemo drugima da zakomplikujemo situaciju. Sigurno smo reprezentacija iz četvrtog šešira koju niko neće želeti. Priče šta je Piksi mogao drugačije, koje bi formacije omogućile bolji rezultat, priče su koje idu uz fudbal. I nikad neće prestati. Ako bi hteli da ulepšamo stvari mogli bi da kažemo da smo se kvalifikovali na žabarski način.
d

d. g.

pre 6 meseci

Nije ovo realno. Ima boljih reprezentacija od nas u baražu. Mi realno nismo u 24 u Evropi.
G

GOSTSD

pre 6 meseci

Mi treba da forsiramo formaciju 4-2-3-1 i možemo lagano da igramo sa bilo kim. Po mom mišljenju idealna postava za ovo bi bila Rajković - Ristić, Milenković, Gudelj, Gajić - Maksimović, Grujić - Tadić, Milinković-Savić, Živković - Mitrović.
s

sg018

pre 6 meseci

Bolje ovako. Prvi put da ne idemo na neko takmicenje uz veliku pompu i nerealna ocekivanja. To mi daje nadu. Kad se vrate iz Nemacke kao sampioni, bice nam zao sto smo ih ovako jadno ispratili, hehe
G

Gost99

pre 6 meseci

Vraticemo se kao sampioni ako se sampion moze postati sa 0 bodova
o

otodjibaje

pre 6 meseci

Piksi nekako mora da poboljša našu igru...ne bih menjao sistem, za treba mnogo vremena, vec bih mozda zamenio pojedine igrače...po mom mišljenju, levi deo odbrane nam baš škripi da je Pavlović bar malo brži, bio bi vrhunski, a takodje msm da nam u sredini fali i agresivnosti i brzine... Lukić decko, sta reci, pogledajte samo emisiju gde gostovao kod Ace Stojanovića, on jednostavno nema intelektualni kapacitet da razume pitanje, totalna dekoncentracija, a takav je i na terenu...takodje i Živković ne moze da pokriva poziciju koju pokriva....nesto se mora promeniti, inace ce sve biti gotovo i pre nego što je pocelo
T

Tačno

pre 6 meseci

Treba spomenuti i kriminalnog Filipa Kostića. Dečko nije 3 utakmice odigrao dobro za reprezentaciju. Nema više ni brzinu, ni dribling, ni centaršut. Alo nijednom nije probio Bugare, nijednom. Bolje Mladenović umesto njega. Ne vraća se u odbranu a kada se vrati napravi neku kardinalnu grešku, da je bolje da se i ne vraća.
P

Pujdo

pre 6 meseci

Mi smo ovde najlošiji ,ima vremena dovedite pravog trenera.
S

Serbian

pre 6 meseci

Ako do sada nisi procitao rad reprezentacije i saveza - mogu dovesti samo Krstajica, Pizona i ostale poslusnike. Zar mislis da je Nedimovic lud da dovede jakog trenera pa da taj "tera po svome".
m

mitrogoal87

pre 6 meseci

Biće to sve dobro! Uvijek uz Srbiju! Mi iz Republike Srpske smo patriote a ne kao vi. Samo plujete po svojoj državi, sram vas bilo.
д

добро...

pre 6 meseci

ту теорију већ сви знамо,ај сад пали...
G

Gost123456

pre 6 meseci

Drži se Zmajeva.
E

Esex

pre 6 meseci

Ne znam dal vi iz srpske uopste gledate utakmice srbije ili pratite prenose na radiju pa da niste svesni koliko slabo igramo?! Vi ste nasa braca i jako postujem vas patriotizam ali patriotizam nije kada se hvale i podrzavaju stvari koje su ocajne i zalosne poput igre nase reprezentacije..Ako piksi ne promeni sebe i ako nastavi sujetno da ponavlja iste greske jos iz katara,nama se na euru crno pise.Jos jednom hvala na podrsci i svako dobro svim srbima ovog sveta!
Г

Геџа - Србијанац

pre 6 meseci

Ма, јесте, ви сте цареви, "већи" Срби од Шумадинаца, Топличана, Мораваца, Жупљана... Супер је што смо на првенству, то треба похвалити, а не послушнички климати главом и хвалити све. Добра критика вреди више него улизништво... И да, водите Додика одавде, а и овог "нашег" вратите за Бугојно...
H

Hayvan

pre 6 meseci

Bicemo zadnji na EP s ovim trenerom
r

river plejt

pre 6 meseci

Smarate vise sa evropskim i nasom reprezentacijom , ima jo pola godine do pocetka....
G

Gost83

pre 6 meseci

Engleska, Austrija, Hrvatska, SRBIJA 👍😉
H

Hayvan

pre 6 meseci

Bice 0 poena i gol razlika 2-11 za nas
T

TEMELJNO

pre 6 meseci

Nula bodova u dvomeču s Mađarskom. Hoćemo novog predsednika FSS-a i novog selektora.
p

pfc

pre 6 meseci

Odgovara li terza, ne znam da li je poternica ukinuta? A selektor ovaj barak, nije los...za potapanje kupusa
G

GostHilti

pre 6 meseci

Džaba kad nemamo igrača više posle ovih biće nažalost još gori rezultati