Kristensenu se plače: Niko ne može iz Čelsija ovog leta

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.19. | 18:12

Zbog zabrane dovođenja igrača, Plavci rešili da nikog ne prodaju

Odlazaka iz Čelsija u letnjem prelaznom roku – neće biti! S obzirom na kaznu koju je klub dobio od FIFA, da ne može da dovodi igrače u naredna dva prelazna roka, čelnici Plavaca su saopštili svim igračima koji su u pogonu kod Maurisija Sarija da će ostati na Stamford bridžu i za narednu sezonu.

Tu informaciju je danskim novinarima otkrio štoper Andreas Kristensen, koji samo što ne zaplače, jer je imao plan da ode na leto, pošto je ove sezone odigrao samo tri utakmice za Čelsi u Premijer ligi, dok je u Ligi Evrope redovno bio na terenu.
Od čelnika kluba smo dobili poruku da klub ne može da se žali na odluku o zabrani transfera i da ćemo zbog toga svi ostati na okupu i za sledeću sezonu, da neće biti odlazaka. Situacija u kojoj sam se našao je veoma teško za prihvatanje“, rekao je Kristensen.

Izabrane vesti

Danac je očajan zbog malo nastupa u Premijer ligi.
Želeo sam da se dokažem na treninzima, ali je to veoma teško, zato što zbog zgusnutog rasporeda, nemamo previše pravih dana za vežbanje. Ostaje mi da igram redovno u Ligi Evrope i da se nadam da ćemo što dalje dogurati”, skrušeno je rekao Kristensen.

Čelsi je zabranu na dovođenje igrača dobio zbog 29 slučaja kršenja pravila o kupovini maloletnih fudbalera.

Ipak, ako je tačno sve što Kristensen priča, ostaje pitanje šta će biti sa Edenom Azarom, koji je "već viđen" za novog igrača Real Madrida.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Andreas Kristensen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara