Komentari na vest

Kristijano Pičini: Nisam hteo novac od Zvezde, u Srbiji stadioni ne liče na stadione

h

hahhahah

pre preko 1 godinu

Kakav lik kaze smesno prvenstvo i stadioni, a on ni tu nije mogao da igra, pa otisao u jos goru ligu, covek ne zna sta prica. Jeste nasa liga losa generalno, ali on nije mogao ni u njoj da igra, to pokazuje gde je otisao u klub koji se bori za opstanak u drugoj ligi...
G

Gostic

pre preko 1 godinu

Prestao sam da citam kad je rekao da je ozbiljan fudbal igrao u zvezdi.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Činjenica je da Zvezdi nijedan bek ne valja ali joj je Gobeljić dobar... Toliko o tome...
D

DKP

pre preko 1 godinu

Svaka njemu čast ali zar nije znao gde dolazi, da li mu neko pokazao nešto drugo osim platne liste? No, za mentalitet teško da baš Talijani mogu da nam pričaju nešto koliko god da smo postali $#"!. 90% fudbalera koji dobiju jake ugovore kod nas odrađuju posao. FSS treba ograničoti plate a jake ugovore zameniti solidnim uz jake bonuse.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Za napredak fudbala nema ograničenja ni ugovora ni stranaca ni godina već infrastruktura što stadiona, terena tako isto i trening uslova mora da se podigne na daleko viši nivo,a ne da bude najgora u Evropi.
l

lalo

pre preko 1 godinu

Nece sigurno za sebe reci da vise nije za ozbiljan fudbal s obzirom da zeli da ozivi karijeru. Ispao je korektan, nije se snasao, a ovo za stadione i srpski fudbal nista nije slagao.
V

Var penal liga.

pre preko 1 godinu

Ovo je 100 posto tačno od Srbija ima i Albanija lepše i uređenije terene ovo je takva bruka lopta skače na svaku đombu i iskopanu rupu krta ma bruka sasvim ga shvatam kad je došao iz Italije čovek se zaprepstijo užasom koji je video verovatno mu momentalno pala motivacija da igra u ovuj smor fss partizan var penal ligi.
M

Mishha

pre preko 1 godinu

Ništa, popravićemo ih
r

realan pogled

pre preko 1 godinu

Mozete vi da pricate o igracu i ovo i ono ali skoro svi ne obracate paznju na poentu svega. Los fudbal u Srbiji .stadioni su livade i Zvezda je sinteticka tvorevina gde mnogi nisu srecni. A i kako bi kad se na pare i licnu korist misli mnogo vise nego na fudbal.A to se sliva nizvodno i utice na mentalitet svin onih koji im veruju, pa i onima koji ne veruju i misle da rezultati mogu da se naprave preko noci samo ako se ubacuju kamioni para.Svih nas.To je taj mentalitet o kom on govori i od kog je pobegao glavom bez obzira.
A

Aca11

pre preko 1 godinu

Prijatelju, da li si ti uopšte pročitao šta je lik izjavio? On je izjavio da je on u Zvezdi igrao veoma dobro, ali da u klubu nije bio srećan (zbog mentaliteta, loših stadiona, itd) i da je zbog toga otišao, a da su priče da je igrao loše izmišljene... Međutim, ko je odgledao makar jedan meč sa njim u timu, video bi da je on bio takva rupa u Zvezdinoj odbrani, da je verovatno bio najlošiji bek kojeg smo imali u novijoj istoriji. Naravno, to je ironično zbog činjenice da je on bio najzvučnije ime koje smo imali na toj poziciji u novijoj istoriji, ali u fudbalu se ne živi od stare slave...
G

GostPa

pre preko 1 godinu

,,Novija istorija”. Dosta sa tim terminom. Decko ima talenta, ali nije imao motiva da igra ovde. Igrao je nonsalantno, nije bio srecan, jer nije sve u novcu. Nemacka druga liga je organizovanija od nase prve. To je istina. Ovde su srecni samo Afrikanci, jer je u njihovim zemljama jos losija infrastruktura. Kanga, Bukari, Kangva, Suma, Tavamba... To su igraci za ovakve lige. Kad bismo razvili infrastrukturu dolazili bi bolji igraci i napredovao bi fudbal.
m

medjed

pre preko 1 godinu

Delimicno se i mogu sloziti.... npr. onaj u Subotici je toliko propao da i ne lici.... Ali realno, ni ti nisi licio na profesionaknog fudbalera gotovo 90% vremena provedenog u Srbiji....
P

Poppapapa

pre preko 1 godinu

Tako je govorio i La Para ili kako se već zove. Uvek krive klub za svoje užasne partije.
F

Farma nojeva

pre preko 1 godinu

Kakav si ti noj.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Jedino upecatljivo od tebe je kada si se ofarbao u plavo. I odigrao solidno onaj derbi 2:0 ostalo je komedija. Od Rendzersa kada se povredio gde šepajući juri Kenta gde primamo gol do raznih utakmica gde je bio komican.. A protiv Zenita je izgledao kao da je u blatu koliko su mu noge teske i da ima cizme cetiri broja vece.. Tako da druze uzivaj daleko ti lepa kuca. Nista ti nisi oprostio ti takav ugovor videti vise neces.. Tu daj boze da imas 15k mesecno Cvajta ti je plafon.
F

Farma nojeva

pre preko 1 godinu

Još jedan noj.
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Ti si decko realno promašio profesiju, što se da videti gde sada nastupas. Čim si ti bio na spisku reprezentacije oni ne mogu već drugo svetsko prvenstvo da se kvalifikuju. Daleko si ti od profi !
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Nista ti sinko nisi nama skrivio....krivi su samo oni koji su te doveli. Nije nam trebao IT strucnjak, trebao nam je bek....
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Da je sreće da nisi ni dolazio... Ni brdo Doktorovih i Mitketovih galaktikosa sličnih tebi.
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

Po meni možda jeste nekada bio dobar, ali zbog teških povreda mnogo uplašen da igra 100%. A ovo o terenima je nažalost naša realnost, sam Le Talek kome je bilo nudjeno da ostane je rekao posle Marakane kada moram u Surdulicu ili Lučane nije mi do fudbala. Za 12 miliona se može naparviti i te kako dobar stadion uefa kategorije 4; samo mi svi znamo da u Srbiji svaki stadion mora da se gradinza 50 miliona i više da se napune džepovi.
S

Sal

pre preko 1 godinu

Burazeru ti nisi mogao da konkurišeš za tim a trenirao si na našoj travi, tako da batali priču. Apsolutno neosporno da imaš iskustva i tehniku ali za nivo fudbala kakv se igra danas, sa sve tim povredama koje su zaista užasne, bio si neupotrebljiv. U Cvajti su stadioni bolji, ali se ne igra LŠ, niti LE, ako ti je tamo lepše, svako dobro. Bar nisi hijena za pare ispao.
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Zao mi je ali tvoje telo vise ne moze da igra vrhunski fudbal to se videlo iz aviona tako da bolje stadione neces videti. Da zna fudbala zna ali videlo se najbolje protiv Rendzersa kad je odsepao za igracem Rendzersa.
d

deki22

pre preko 1 godinu

ja ipak mislim da je on otišao jer nije mogao da pomogne igrama i da digne formu
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Od svih pojačanja iz Italije, jedino je Falćineli bio izuzetno koristan i prava je šteta što danas nemamo takvog igrača, taktički i tehnički pismenog, uz to nesebičnog i lišenog sujete. Što se tiče Pićinija, tu krivica ide na adresu uprave kluba i samog Dejana Stankovića, koji su morali da ozbiljnije odrade skauting i da procene vredi li uopšte dovoditi igrača koji je u kratkom vremenskom razdoblju doživeo tako teške povrede. Pićini je pokazao solidnu tehničku i taktičku obučenost, ali da je bio pojačanje - nije, naprotiv. Njegova strana u defanzivi je vrlo lako probijana, tako da njegov boravak u Zvezdi najviše podseća na još jednu mačku u džaku, Hozea Kanjasa. Kod obojice se videlo da su nekada bili dobri igrači, ali da im danas fali i hrabrosti i motivacije, a bogami i fizičke spreme da bi bili ozbiljno pojačanje za bilo koji ozbiljniji klub, a kamoli evropskog giganta kakav je Crvena Zvezda. Na žalost, mislim da se danas pogrešilo i sa Kulibalijem i ovim malim Azarovim, a ni Kings Kangva više ne deluje impresivno kao u one prve dve-tri pripremne utakmice...
F

Falcineli legenda

pre preko 1 godinu

U potpunosti se slažem. Falćineli je igrač koji je izuzetno koristan na terenu. Možda mu statistika nije išla u korist, a poznato je da statistika ume da prevari, ali kad je on bio na terenu protivnički odbrambeni su uvek morali da ga u najmanju ruku udvajaju i tako se otvarao prostor za druge igrače. Izuzetno fudbalski pismen igrač. Prava je šteta što nije u ovom trenutku u klubu.
e

esex

pre preko 1 godinu

Ne mesajte terene i stadione..za kvalitetan fudbal vazniji je teren i savrsena podloga..razumem da je preskupo graditi stadione ali bez terena nema napretka..a picini je izmislio fudbal za gobelju i srnica i da je ostao bio bi sve bolji i bolji.
H

Hahahahaha

pre preko 1 godinu

A kako zastitis terene od lošeg vremena, ako nemas stadion, moderan stadion? Lako je leti igrati... Mada nasa liga ne igra zimi vec neki duži period.
e

esex

pre preko 1 godinu

Tereni se ne stite stadionom vec posebnim grejacima itd..
@

@ esex

pre preko 1 godinu

DStvarno ne znam, pa pitam...A kad padne metar snega? Prica onaj pravnik kad su prekrivali pa neko kupio loše dimenzije... Ali nebitno barem ove sezone pauza od novembra do marta.
Ž

Žao mi je

pre preko 1 godinu

ali ti ne znas sta pricas zato sto ovaj covek vise ne moze da igra fudbal posle ovakvih povreda. Videlo se odmah da zna fudbala ali i to da ne moze. Bio je jedna od Dekijevih zabluda jer cak i posle ispadanja od Rendžersa gde se videlo koliko Picini ne moze on je i dalje racunao na njega.
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Kada je dovođen bilo je jasno da je mačka u džaku. Pre svega zbog ozbiljnih povreda koje umeju da sputaju igrača na psihičkom planu kada se vrati na teren. Činjenica da naša liga nije inspirativna, stadioni još manje. Koliko god neki smatrali da je život u Srbiji strava mnogima sa zapada nije. Svojevremeno je i Zengina žena izjavila da ne želi da živi u Beogradu. Meksesova žena takođe kada se dovodio u vezu sa Zvezdom. Lepo je neko napisao da ovde mogu da dođu i budu zadovoljni Afrikanci i igrači iz Evrope koji pokušavaju da ožive karijeru. Kangin klip iz Gabona u kom pika fucu u kraju to najbolje oslikava. Pićini, kao i Falko i Falćineli pokazali su osnovnu fudbalsku pismenost kakvu nema nijedan igrač u Zvezdi. Pićinijevi centaršutevi levom nogom s desne strane terena nešto su što jako dugo nije moglo da se vidi kada je bek u pitanju. Njegov šut levom, protiv Rendžersa, u dalji golmanov ugao bio je prava majstorija. Na toj utakmici penal je napravljen nad Falkom. Svako može da pogleda kako je pao. Falćineli je dobijao vazdušne duele ili je uspevao da iznudi faul. Sve to zahvaljujući osnovnoj fudbalskoj pismenosti. Možda oni nisu mogli da pokažu više jer Zvezdini igrači ne umeju da se kreću u taktičkim formacijama koje trener zamisli, ne igraju bez lopte već stoje ili vuku loptu do trenutka kada sa njom ne mogu da urade ništa pa je dodaju najbližem saigraču. Šta tu mogu da urade igrači koji su naučili da igraju na jedan ili dva dodira? Interesantno je i da su sva trojica bili fudbaleri koje je tražio Stanković. Lako su bili razapinjani od strane medija i još lakše nestajali iz ekipe. Bukarija je, takođe, tražio Stanković. Ostaje da vidimo kakva ga sudbina očekuje. Pićini nije bio klasa od igrača, naročito ne nakon svih povreda koje je doživeo. Međutim, pitanje je i šta su navijači očekivali a ta očekivanja pumpana su u medijima. Slično je bilo i sa Ohijem. Samo pitanje je da li su igrači koji su ih zamenili bolji? Zvezda je protiv Rendžersa ispala zahvaljujući tome što je u prvoj utakmici primila tri gola posle prekida. Ako bi se govorilo o krivcima, mada je to nekorektno, onda su to dvojica koja su još uvek u Zvezdi.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Ne znam cemu se nadao kada je dosao u Srbiju i kakva ocekivanja je imao...ali je cinjenica da je bio los i da nista konkretno nije pokazao. Da li je to razlog sto su Italijani i tesko se snalaze kada promjene mjesto prebivalista...ali i on i Falko su pravi primjer da su pomalo razmazeni, i da Zvezda u buduce mora bas biti oprezna kada su u pitanju igraci iz Italijanskog govornog podrucja. Ne mozemo sebi vise uporno dozvoljavati ovakve greske sa dovodjenjem igraca koji sto posto nisu glavom u Crvenoj Zvezdi i ne zele da se dokazuju, a da ne pricam da podcjenjuju klub!!!
9

987

pre preko 1 godinu

Na prste jedne ruke možeš nabrojati Italijane, koji su uspeli van Italije. Jedini koji je baš uspeo je Zola.
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Od svih tih igraca koje smo dovodili koji su izasli iz ozbiljnijih povreda samo je sanogo oziveo...pa covek je odigrao derbi na zadovoljavajucem nivou i zaista je pitanje koliko je on hteo da da sebe u to jer ako nemas zelju ni makar zbog para, posao odradjujes kao preko one stvari...realno.
p

pa1

pre preko 1 godinu

Srećno majstore. I dalje mislim da je šteta što je otišao i da bi koristio Zvezdi
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Tačno, ali i ti nisi baš ličio na fudbalera,tako da je to baš kako i treba da bude.
b

barranjaccccccccccc

pre preko 1 godinu

Tako je I Parker kenjao o Zvezdi pa na kraju nigde nije mogao da poveže duže od 3 meseca posle nas... Možeš ti labrnje da razvališ od pričanja druže ali na terenu ti to moraš da opravdaš. Kladim se u 0.000234 BTC da se pokajao što je napustio Zvezdu, jer po onom zadnjem "mislio sam da mogu bolji klub da nadjem sa čistim papirima" pokazuje da se momak precenio I da su jedino Mrkela I Terza dovoljno glupi da jednom šatiranom I mentalno slabom italijanu daju toliku platu I poverenje koje nas je više rezultatski koštalo.
F

FićoVratiSe

pre preko 1 godinu

Gajić je za Pićinija Fićo Stojković.
V

Voip

pre preko 1 godinu

Hahaha Gajic. Ovaj je bio nespreman i nije se prilagodio ali Gajic... Pa taj kad krene za loptom, jer ona njega kontrolise, i zabije glavu u istu je bio idealan da mu se nabaci am i ore livada.
3

3579

pre preko 1 godinu

Ништа човек није слагао. Пуно среће у даљој каријери.
r

rs 1989

pre preko 1 godinu

Moze to biti istina,i jes VEROVATNO ali ti prijatelju pojma nemas,kao ni nekolicna stranaca sad u nasoj ekipi..i to sto si dobio zali Boze para
B

Bg

pre preko 1 godinu

Stadioni su nam raspad, matori, nikakvi, u pravu je za to i nema sta da se prica
i

ilodann

pre preko 1 godinu

Istina je da stadioni ne lice na fudbalske terene al je i istina da tvoja igra ne lici na profesionalnog fudbalera. Bravo za odnos prema parama koje su ti sledile usled magicnog ugovora doktora Mrkele.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Da infrastruktura u Srbiji jeste po svim stadiona tanka i posna ne treba Pićini da nam priča.Ipak Zvezda i Partizan,TSC,Metalac i jos par klubova imali u vrene dok je pokusavao da igra u Srbiji su sa,sasvim dovrim terenima.No lik je spor,skroz van ritma,bez volje nije ni pokusao da išta popravi na sebi i dopribese,iszo kao i Falko,Bakajoko,sav taj žabarski rinfuz koji je Neimar,dovodio u Zvzedu.Dosta je onaj kiks pa komičan trk za igračem Rendžersa,da sve potpiše.Evo ga sad u Cvajti,tim za opstanak,to je mera..i adip.Jedino u Zvezdi,što je poradip,ofarbao kosu. Cirkus.
K

Keket

pre preko 1 godinu

Realno, zato sam ja uvek govorio, ne treba dovoditi igrace iz tih top liga jer kad vide nase oranice nije im dobro, ili da se srede stadioni ili da se dovode igraci iz afrike kojima smo i mi neka tamo evropa
H

Hahahahahahaha

pre preko 1 godinu

Čitam Juventus izgradio novi stadion 2002 pa ga srusio 2009. Pa opet gradio nov. Ima se može se. Sto bi cigani rekli zato su tu su gde su. C.Zvezda i Partizan zaslužuju nove stadione( sa tržnim centrima sto da ne?) na istom mestu naravno. Ali to su mnogo skupi projekti i za naredno vreme od toga nema nista. Barem na tvom stadionu da ti bude moderno, a gostovanja su nešto drugo. I Dinamo Z ima isti problem. Mada vidim srednji vek pobedjuje ovde, dajte nam livade da se igramo. Ovu Ofk Beograd sto duguje 2 miliona evra. Idemooooo idemoo livade, stižemo hahahah
K

Koan

pre preko 1 godinu

Pošto će FSS ,od učešća na SP,zaraditi ozbiljne pare neka uloži u infrastrukturu ,pre svega u terene.Prvo da dimenzije budu odgovarajuće a ne da budu skraćeni kao u Ivanjici ,Surdulici...Drugo ,neka se postave hibridne podloge(kombinacija prave i veštačke trave).
D

Daki...

pre preko 1 godinu

svi su tereni dimenzionalno po standardima,sve ostalo nije...nije standard samo 50 na 100m
K

Koan

pre preko 1 godinu

Ako vidiš neki teren ,u iole kvalitetnim ligama,koji je dimenzija kao u Ivanjici napiši.A to da li je u santimetar u granicama nekih zastarelih pravila možda i jeste,ali to je za amaterski fudbal.
N

NoName1

pre preko 1 godinu

Odakle ti da je teren u Ivanjici skraćen. Dimenzije stadiona su 104x68. Stadion Mančester Sitija je dimenzija 105x68. Samo jedan metar duži. Stadion u Ivanjici izgleda manji zbog položaja kamere, inače je sasvim pristojan. Koliko izguglah, 3000 sedećih mesta, za gradić od možda 10-15 hiljada stanovnika više nego dovoljno.
g

golst

pre preko 1 godinu

Ono šepanje dok juri igrača Rendžersa xD
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

To za stadione i infrastrukturu je upravu. Video sam kako je zvezdina svlačionca loša za gostujuće igrače a mogu zamisliti kakve su ostale,u Ivanjici pre jedno 8 godina nije bilo WC na trebini. Partizanov toaleti isto katastrofa. Jebiga i on je igrač sad kao naši stadioni pregazilo ga vreme
G

Gloposti

pre preko 1 godinu

Ako je teren u dobrom stanju, tribine su nebitne, mogu da sede i na autima okolo. Ili znaš da igraš ili ne znaš, te glupe priče kao ne može zbog ambijenta ili drugih izmišljotina, to neka priča svom tati on i svi koji imaju takva opravdanja. Na kakvim se terenima igralo pre 50,60,godina i uvek je bilo majstora, a ne ovi danas manekeni, ofarbani, istetovirani, sve im smeta, u suštini zbog takvih mi se i zgadio fudbal, a zaradjuju basnoslovne pare i sve im smeta. Manekeni obični.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Ne cine betonske zidine sustinu i kvalitet zivota. Na zapadu Evrope bogati stadioni i zgrade, siromasni medjuljudski odnosi i drustveni zivot, koji je sveden na minimum jer je podredjen poslu i otplati dugova. Otuda usamljenost, razvodi, pederluk, itd.
B

B r a t

pre preko 1 godinu

Kod nas je bolje - ceo narod je na lekovima za smirenje. A o druženju stvarno tek ne bih, brat s bratom ne razgovara.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Dobro je da mi živimo u idili.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Kod nas se sada zivi lose jer smo prihvatili zapadno-evropski potrosacki nacin zivota i postali ekonomske kolonije tih zemalja.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Živeo sam na zapadu neko vreme, pa evo vam iz prve ruke, radi se ozbiljno, nema izležavanja, no za onoliko koliko radiš toliko će i novca da ti daju, neće te zakinuti. Ljudi su smireni, neagresivni, nema polupanih autobusa, nema raspadanja fasada ili puteva i svi moraju da poštuju zakon, u vožnji, u zgradi, sa kućnim ljubimcima itd. Međuljudski odnosi nisu kao na Balkanu, hladniji su od nas i to svakako može da smeta našem mentalitetu ali od nekog doba, ako ste mladi ljudi, lako ćete se združiti sa drugim mladim ljudima, oni imaju slična interesovanja bilo gde. Nažalost gej populacije ima.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Pojma ti nemaš. Ljudi se druže i više nego kod nas ali drugačije. Kod nas je vrhunac druženja preužderavanje i pijančenje koje se završava kad pijani pišate sa nadvožnjaka dok je tamo recimo kad odvezu 100 kilometara na bajsu u grupi ili prepešače kroz neku prirodu odu na ručak sa prijateljima ili na fudbalsku utakmicu ljudi se daleko kvalitetnije druže i žive.
G

GostSteva

pre preko 1 godinu

Ti nisi nikada bio van Srbije ( ne računam letovanje u Grčkoj, to nije Evropa) . Radi se normalno, max.40 sati nedeljno. Na poslu nema stresa, mobinga,.. ali nema ni zabušavanja. Sve je pod konac, putevi, čistoća, kultura u saobraćaju, fasade,dvorišta,...Društveni život je i te kako razvijen, restorani su puni, oni su uvek nasmejani i opušteni, veoma radi da pomognu. Sa komšijama se redovno družimo ( sinoć smo imali večeru), pomažemo jedni drugima, žene razmenjuju recepte kolača... a ima nas sa svih strana. Pre neki dan nam je bila Krsna Slava. Imali smo goste Srbe, Makedonce, Bugare, Hrvate, Holandjane, Indijce. To je moje lično iskustvo, tako da ti ta priča o trulom zapadu ne pije vodu. I da,gej populacije, razvoda, švaleracije, usamljenosti ima i u Srbiji, samo je to taboo tema. Sportski pozdrav
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Je l nešto pogrešno rekao?!
T

Totti 9310

pre preko 1 godinu

Jeste, rekao je da može da igra na visokom nivou, što nije istina. Proššle sezone u LE većinu golova smo primali zbog njegovih grešaka, loše postavljanje, spor, greške...
s

sf

pre preko 1 godinu

Nemoj da si bezobrazan. Lik je biorupa , spor, zbog nhega smo primili golnprotiv Rendzersa i jos mnoge golove. Bio potpujo nezainteresocan i bezvoljan. Jedino sto jectacno je kvslitet fudbala i tereni iliti stadioni. Zato budi precizan o tome sta je tacno a sta ne. Daleko mu lepa kuca.
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

@Totti9310 Čovek nije rekao da je igrao na visokom nivou, već da je želeo da se vrati na visok nivo, ali u Zvezdi nije to mogao...@sf Nisam znao daje moj komentar bezobrazan, a tvoje poznavanje fudbalske igre je na nivou osnovca (verovatno toliko i imaš godina)...
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Odlican intervju, jos samo pojedinci da shvate o cemu prica covek. To sam vec pisao, diletantima koji baljezgaju o pojacanjima za Zvezdu ili Partizan, kako god. Igraci od 3m+ ovde NE ZELE, koliko god im ponudite platu.. Ali ovde ljudi traze pijacanja od 5, 10 miliona , jer eto... klub zaradio u Evropi.....a mnogo igraju FM, i tamo je to moguce. E pa u stvarnosti NIJE. Ovde mogu da dodju, afrikanci i "zlj" klasa zapadnjaka. Ovi prvi, mozda neko i zablista, ovi drugi, propast, ko ih dovede kao "pojacanja" za Evropu, taj nije normalan. Dovedes La Paru, celu karijeru igra neke druge lige i odjednom je on pojacanje za LS. Ili Kanjas... ok, solidan, al covek ne moze da bude pojacanje za LS. Bolji igraci sa zapada nece doci ovde. Zato ima "puno" promasaja, i uvek ce ih biti. Nekad manje,nekad vise. Jer, prosto je... tereni, kvalitet lige i ostale pratece stvari uticu na to da kvalitetan igrac nece doci koliko hod mu ponudis pare. Moze doci igravi koji ozivljavaju karijere, afrikanci, i domaci povratnici.
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Odličan komentar pravog poznavaoca fudbala,sve je tačno. Uslovi kvalitet lige ograničavaju Zvezdu da dovodi bolje strance,promašaja će biti ali treba raditi i gurati napred.
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Sve tacno i jasno kao dan. Jedino za Terzu i Mrkelu ovako proste cinjenice i zakljucci koji iz njih proisticu predstavljaju nulkeranu fiziku.

pestogenovese

pre preko 1 godinu

Naravno da nece. Potrebna je neka Jadranska liga za to, ali zbog mrznje balkanskih naroda to se nece ostvariti u neko dogledno vreme.. mozda u buducnosti.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Slažem se, ali da li su rešenje stranci lošeg kvaliteta? Nisu. Da li se možemo osloniti na pojačanja iz naše lige? Sporadično, možda jednog perspektivnog u par godina. Šta nam onda ostaje? Vlastita škola. A ta ista škola je za sve ove godine iznedrila jednog solidnog levog beka koji je što pre prodat. Ima tu ozbiljnih igrača koji sada igraju konstantno u svojim klubovima, poput Ilića u Veroni, ali i onih koji su u rotaciji u velikim klubovima, poput Jovića i Grujića. U našoj školi ima sve više klinaca solidnog kvaliteta i ne vidim zašto oni ne bi bili nosioci igre do svoje 23, 24te godine. Uz par starijih poput Kataia, Ivanića, Dragovića... to je dobitna kombinacija. Sve drugo je isisavanje para iz kluba.
V

Vvb

pre preko 1 godinu

Znači dao si alibi upravi ovakvim zaključkom
V

Vvb

pre preko 1 godinu

Zvezda je evropski veliki klub,ne znam zašro ne bi došli vredniji igrači u nju
B

Barton Fink

pre preko 1 godinu

Tačno je ovo što si rekao, ali baš zato treba imati odličan skauting po zemljama Trećeg sveta - najviše u Africi, ali i u Aziji i Latinskoj Americi. Tako da skromna liga i infrastruktura nisu opravdanje za loša pojačanja. Evo, baš malopre pročitah da je Leonardo doveden u Partizan nakon gledanja snimka od 30 sekundi, i to je sve. Mogu da se kladim da njega niko iz uprave uživo nije gledao. Sa tako površnim praćenjem igrača nije ni čudo što je 80 % njih promašaj.

Petran

pre preko 1 godinu

Za sve hejtere, čovek može da uči fudbalom svakog igrača crvene zvezde, Manćini ga je zvao redovno u reprezentaciju, a pošto vam ne valja neka vam igra Gobeljic i čuveni Čupppppaaaa
P

Pićini

pre preko 1 godinu

Bravo.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Covek nista slagao nije, niti je pogresio, uostalom 90% posto stranaca ima takvo msiljenje o nama kao drustvu generalno, ideologija, mentalitet, infrastruktura. Priznaje da se nije adaptirao i to je ok, kod nas jos jedino mogu afrikanci da se priviknu jer su uslovi igranja na tom nivou negde, mada iskreno ja sve mislio da zivimo u zlanom dobu, pa me to malo zbunilo, ali ajde.
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Tacno, jedino afrikanci mogu da se priviknu na nase oranice ali samo pod uslovom da nisu stari i da nisu igrali na zapadu po deset godina. Znaci ne Kulibali koji 10-15 godina igra po vrhunskim stadionima nego Bukari, Kangva koji su do pre par godina igrali po zemlji i oranicama u Africi.
J

Johnnie

pre preko 1 godinu

Nisi majstore uživao u fudbalu, zato što te svaka buranija pretrčavala, i pravila ti probleme sa tvoje strane. Ali svakako, srećno u daljoj karijeri.
P

Pićini

pre preko 1 godinu

Kad je video sa kakvim seljacima igra i po kakvim terenima nije ni čudo. Nije lud da iščaši koleno u Lazarevcu ili Lučanima. Došao, video, probao i ispao fer, otišao kao Gospodin. Još bio na spisku kod Manćinija, nemoj da se zajebavamo mnogo mi ovde, dečko je i sa tim povredama klasa od igrača za ove naše splavare i picopevce, bitno da Gobeljića niko ne pretrčava i ne probija, kao ni Srnića, imaju više crvenih kartona i penala zajedno nego utakmica u nogama. Lovačke priče kako su Gobeljić i ostali igračine, mogu Pićiniju da nose vodu i kopačke na trening. Gobeljić mi ne bi igrao za Stojnik sa Kosmaja.
D

Deki maky

pre preko 1 godinu

Piculine uzeo ne uzeo-vodi se kao rashod,zna dr.i drkela koga da dovedu.... Da je jedini, Van la kara,Mouce mucenik=rikardinjo,nazovi mesi falko.... Koliko je samo love otišlo u privatne dzepove...
Д

Да

pre preko 1 godinu

Смучило се човеку да игра унапред добијене утакмице
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Чуди ме да ови ваши не оду,они и непостојеће пенале славе као успех ...ако је овај отишао због намештања а ови ваши још ту значи да је овај већи моралиста од натхка и најбољег стрелца...
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Normalno da ce imati takvo mislenje, kada je pre dolaska u Srbiju igrao u Italiji i Spaniji, gde su stadioni kao hoteli sa pet zvezdica. Srbija je siromasna drzava. Stadioni su samo u skladu sa tim.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Posebno su u Italiji kao hoteli, da li nesto proveris pre nego sto napises, stadioni u Italiji su u proseku stari 50 godina, jedini Juventus ima da kazemo nov stadion, ostalo sve pojelo vreme, Spanija je druga galaksija po tom pitanju za Italijane
@

@Gost997

pre preko 1 godinu

Kakvi god da su, za nase su i tako stari jos uvek miljama daleko
K

Ksale

pre preko 1 godinu

@Gost997 Kakve veze ima koliko su stari stadioni? Bitno je koliko se ulaže u njihovo održavanje, a u Srbiji se ne ulaže uopšte. Pogotovo stadioni manjih klubova liče na poljane okružene nekim poluraspalim tribinama.
B

Brdo

pre preko 1 godinu

Vidim, isplatilo se čoveku što nije tražio pare za odlazak
t

trta i mita

pre preko 1 godinu

a procenat tvorzi je bio kolko ?? bolje da nista nije pricao
M

Mecava

pre preko 1 godinu

Istina boli i bode oči, infrastruktura je očaj živi i svi to znaju. Takodje manjak navijača na stadionima utiče na igrače.
A

Archie

pre preko 1 godinu

Samo kada su stadioni Monce, Empolija i Sasuola primeri arhitektonskih čuda.
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Sta ti poredis prijatelju...nabrojao si tri stadiona...a nijedan nas...koji je sve do jednog ruina...osim TSC...sve zakrpljeno..nasminkano...stap i kanap...

Boris Novkovic

pre preko 1 godinu

Za njega Gobeljić Maldini lično 😂
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

U pravljenju penala, dobijanju crvenih kartona može da bude. U fudbalskom znanju može da donese blokče i olovku i da slusa predavanja i usput da mu čisti kopačke.
C

Cupin

pre preko 1 godinu

Zahvali se Stankovicu!
Т

Танатос

pre preko 1 godinu

Зато само африканци, гастози и повратници (јужноамериканци су скупи). Нема бре, после Фиренце, Лисабона, Севиље и Валенсије дођеш у Београд да играш, путујеш бусом у Сурдулицу тамо ти се деру, бункерица сине, а терен џомбав, ма брате батали. Нико ко је са запада дошао у Звезду није оставио траг, али нико. Мора да се ради и на психичком профилу појачања.
G

Gostiii

pre preko 1 godinu

U nasem fudbalu malo toga ima da valja. Pocevsi od stadiona, trenera, uslova a o ljudima u upravama ne vredi trositi reci.
s

shommy

pre preko 1 godinu

na zalost sve sto je rekao je ziva istina.

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Slažem se ja sa tobom, rode moj, sve. Tačno je, u pravu si, stadioni nam ne liče na stadione, imamo tvrd mentalitet, i dalje se držimo čvrsto nacionalne ideologije i mitova, nivo fudbala u ligi nam nije visok... Sve je baš tako. Ali kakve to veze ima sa činjenicom da nisi znao da vodiš loptu? Kako je to naš mentalitet uticao na fakat da si za centaršut mislio da je vrsta pršute? Kako je to bila laž da nisi bio u formi, nego, što reče, dva puta te i zvali preliminarno u reprezentaciju, a najbolji ugovor koji si mogao da postigneš kao slobodan igrač je klub koji će sada ispasti u treću nemačku ligu? Malo ta cela priča nije logična, zar ne?
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

90 i neke dodje maradona u toronto ..burazer Lalo mu ziveo tamo i on dodje da ga obidje .Neko dodje na ideju da se napravi revijalna utakmica i dijego odigra bar poluvreme u bratovom amaterskom klubu ...dodje covek i odigra kao da je svetsko prvenstvo , dade gol raduje se ...brate kad znas znas. A stadion za 3 hiljade ljudi na kome je bilo 10 000 .Na drvecu, ogradama ,terasama ...i cenis te sto su dosli pa dal je 50 ili 50 000 .Na kraju ti si placen i to dobro pa dal je njiva il je bernabeu ....
9

987

pre preko 1 godinu

Tako je, živeo sam pet godina u Italiji, namazani su za medalju. Jedno pričaju, drugo rade, a treće ti misle. Što se tiće infrastrukture, italija ima najgore stadione u ligi petice, mada moram priznati da su ovi novi stadioni svi isti, nekad ćovek pomisli da se uvek igra na istom.
A

Angelinho11

pre preko 1 godinu

Mozemo da se ljutimo Ali ovo oko stadiona je realnost... primera radi poljska Liga ima 3 puta bolje stadione u prvoj ligj od nas a recimo nasa Liga je jaca od njihove.
t

televizor

pre preko 1 godinu

Poljska ima 38 miliona stanovnika, mi nemamo vise ni 6.5 miliona. Male zemlje poput nase su osudjene na slabu ligu, jer, fudbal zaheteva veliko trziste. Treba da sva ulaganja sa fudbala preusmerimo na dvoranske sportove.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Погледај Мађаре. Слаба лига и даље, али су средили све стадионе. Диже им се клупски фудбал у сваком погледу, а и репрезентација такође.
V

Veranko

pre preko 1 godinu

Koliko znam Poljska je dobila nove stadione pred Evropsko tako da nije bilo tog takmičenja pitanje je kakvo bi tamo stanje bilo,takođe i Mađari.
v

valencia83

pre preko 1 godinu

uzeo si ti lepu kintu, verovatno i posrednici
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

uzeo je ogromneeeee pare. Kolko je igrao ,sta je pokazao ...to su ogromne pare. Uzme i Mesi milione al ih on i odradi , zasluzi al ovaj !?!
F

FKCZ991

pre preko 1 godinu

Sve je lepo rekao, nasa liga deluje kao srednji vek. Njive, oranice, kukuruzi...
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Kaze brat oni su to plasirali da nisam bio u formi a nije tacno. Kako nije tacno majstore pogresio si protiv Rendzersa, na derbiju, a protiv Zenita su se igrali s tobom bio si komican.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Против Ренџерса се повредио, није погрешио. Није спорно да је био дрвен некако, физички потпуно у распаду, уплашен да се опет не повреди, али је технички седам нивоа изнад Гобеље и пет изнад Гајића. Против Ренџерса прво полувреме, како је пребацио на леву ногу и гађао даљи угао кад је Мегрегор извукао лопту из рашљи, Гобеља никад у животу не би то могао.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Na svaku Picinijevu gresku mogu da ti nadjem 5 Gobeljicevih pa je ovaj drugi jos uvek tu.
e

ef21

pre preko 1 godinu

Da se ne lažemo u pravu je za stadione, ideologiju i ostale komplikacije, ali buraz, da si ti bio i makar u poluozbiljnoj takmičarskoj formi ne bi završo u MAGDEBURGU.
L

LA[K]I

pre preko 1 godinu

Posteno, doduse mislim da se nece usreciti u drugoj ligi Nemacke, ovde bi igrao i sa jednom nogom, a sa njim bi se Zvezda mozda i plasirala u LS koliko god bio "los", ali sta bi bilo kad bi bilo. Svakako ce on za dve-tri godine u penziju.
a

armija

pre preko 1 godinu

A ovde si dao saopstenje da nisi u formi i da neces da zauzimas mesto nekom ko moze vise da pruzi da ce Zvezda ostati u lepom secanju... Odluci se, sad kad te niko nece, sad si vrhunski igrac, a pretrcavao te ko je stigao i u ovakvoj losoj ligi...
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Zato ti ne ličiš na profesionalnog fudbalera, već na manekena.
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Na sta ti tek licis? On je barem igrao za reprezentaciju a sta si ti?
a

ahah

pre preko 1 godinu

Samo rode kad si ti otisao.. ostao je jos Gobelja al nece ni on doveka.