Komentari na vest

Kritike iz Torina na Radonjićev račun

S

Svi

pre 3 meseca

Znaju da je on glavni razlog što su otkaz dobili Muslin i Bobe Pavković 2018 jer nisu hteli da udovolje berzanima da falšera prodaju preko reprezentacije na SP i da zauzme mesto mnogo boljim igračima Gaćinoviću i Lazović. Oteran iz Rome Olimpija i sad iz Torina jer osim uzaludne brzine nema ni karakter ni profi odnos..ako ga Pixi opet pozove ostali reprezentativci treba da ga bojkotuju. Dosta je bilo lažnih veličina u reprezentaciji
S

Struba

pre 3 meseca

Ja se sam pisao jedared ovde. Četvrtak uveče, lik bukvalno ispred mene na kiosk u gradu 100tinak km od Niša. Vraća se u auto i dade gas prema jednom poznatom gradskom naselju. Posle sam čuo da p*** jednu omladinku, instagram "savršenstvo" iz grada. Još veća fora, u subotu igrao protiv Verone 😁 P.S. Gori od njega po tom pitanju, definitivno Račić.
S

Srbija 1999

pre 3 meseca

Odlicno napredujete, niste stvorili sansu protiv poslednjeg na tabeli!
j

ja12e

pre 3 meseca

strasan napredak se ostvaruje pod Juricem,poslednjeplasiranoj ekipi u prvenstvu ne mogu sansu da naprave
2

24.232

pre 3 meseca

Evo svanulo im je bez njega. Svi ostali sto dobro treniraju i sto su motivisani... evo kod kuce 0 0 sa najgorom ekipom u ligi. Samo nasavite tako. Vidi se da je bilo do njega.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Ovo vam je taj "moderan" fudbal😂😂😂😂
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Evo odigrali protiv Salerintane 0-0.😁
L

Logos

pre 3 meseca

Ovaj dečko zaradio ozbiljne pare a ima 0 ozbiljnih trofeja u karijeri, 0 ozbiljnih golova datih, veliki neradnik, umišljen. Verovatno i ne voli fudbal već mu je to samo sredstvo kako da dođe do para. Sa druge strane gomila ljudi se trudi u životu i ne mogu da steknu ni 10% od ovoga što je on stekao i to za ceo život rada. I posle kao život je pravedan, jeste ali malo sutra...
R

Radonjaaaaa

pre 3 meseca

Ljubim teeee❤️
M

Makks

pre 3 meseca

Cekaj, gol protiv Partizana u derbiju nije ozbiljan gol? Ili gol Madjarima u dresu reprezentacije? Moze biti da si ti vrlo ozbiljan, a Radonjic je samo imao srecu da ga pogodi lopta.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

Zato se tako i ponaša …jer zna da će ga menadžer gura ovde onde …zamisli da praviš tolike pare a trener kaže da nemaš volje da dolaziš na treninge !!!
Š

Šta kaže

pre 3 meseca

Anđus za Torino? Ipak je on stari navijač Evertona,Torina,Barselone???
p

pjer

pre 3 meseca

klasik story
J

Junker

pre 3 meseca

ozbiljan dripac. Umisljen, razmazen, nevaspitan.
V

Vukkk

pre 3 meseca

A nigde redovno igrao nije.. Poziv u rep dobija na osnovu transfera od 12M
Г

ГостГост

pre 3 meseca

@Vukkk позив у репрезентацију добија на основу брзине коју нико у репрезентацији нема. Човек задатка. Као у кошарци кад имаш играча који је добар дефанзивац, али слаб у нападу. Или је само екстремно висок или шта год што га издваја, а може да буде корисно у неким ситуацијама.
R

Radonjaaaaaa

pre 3 meseca

❤️
L

Lazeta

pre 3 meseca

Sto dalje od reprezentacije, dodje da pokaze tetovaze i frizuricu, bradicu a uz to unosi neozbiljnost medju onim manekenima.