Krstajić: Falilo mirnoće; Tadić: Uigravamo se; Ljajić: Bili smo dobri

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.03.18. | 09:35

Selektor i reprezentativci Srbije analizirali poraz od Maroka

Nije 2018. godina počela za fudbalsku reprezentaciju kako se nadao selektor Mladen Krstajić. Maroko je savladao Orlove sa 2:1 u prijateljskom meču u Torinu, a kormilar nacionalnog tima kaže zna gde se grešilo.
"Nedostajalo nam je više mirnoće u igri, imali smo loših pasova samo iz razloga što smo hteli da odigramo pre nego što je to situacija zahtevala. Imali smo dosta akcija koje smo morali da završimo udarcem na gol, pogotovo u prvom poluvremenu, a onda su se dešavale kontre. Imali smo i prekide, dobre situacije koje nismo iskoristili. Sada nam ostaje da sve dobro izanaliziramo, oporavimo se i okrenemo Nigeriji. Čestitao bih momcima na fer i korektnom ponašanju, angažovanosti, čeka nas sada Nigerija, a ova utakmica nam je pokazala šta i kako ubuduće", izjavio je Krstajić.

Dušan Tadić, koji je golom obeležio 50. nastup za Srbiju, smatra da rezultat nije fer.
"Nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, bez veze smo primili golove. Penal nije postojao. I drugi gol... Imali smo neke situacije koje smo morali bolje da rešimo kada smo im oduzeli loptu na njihovoj polovini. Uigravamo se, drugačiji je sistem. Drago mi je i zbog jubileja, nije mala brojka, žao mi je što nije i bolji rezultat, ali idemo dalje, uigravamo se za ono što nas čeka u Rusiji", kazao je Tadić.

Izabrane vesti

Asistent Adem Ljajić smatra da je Srbija igrala dobro.
"Tvrda utakmica, igrali smo dobro, a oni su iz dve šanse dali dva gola na neke naše greške. Iz kontri. Imali smo nekoliko šansi, ali sada ne treba tugovati, glavu gore, ovo su prijateljske utakmice, okrećemo se Nigeriji kako bi odradili to najbolje što možemo", poručio je Ljajić.

Foto: FSS


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeMladen Krstajićrusija 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara