Krstajić o Matićevoj misterioznoj poruci: Dogovorili smo se da odmori, funkcionišemo savršeno

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.10.18. | 18:06

„Kako je meni, zna moja porodica, ali čista obraza izlazim u javnost“, poručuje selektor Srbije iz Podgorice

Izgleda da nijedna akcija reprezentacije Srbije u poslednje vreme ne može da protekne bez kontroverzi. Još do kraja nije razjašnjeno šta se sve dešavalo na Mundijalu, ali da je cenu javne pobune protiv Mladena Krstajića platio Luka Milivojević, u međuvremenu su iz državnog tima sklonjeni Vladimir Stojković, Branislav Ivanović i Duško Tošić, nema ni Matije Nastasića otkako se nemačkim medijima požalio da lošu komunikaciju sa selektorom, a najnoviji gaf – možda i više od toga – predstavlja objava Nemanje Matića na društvenim mrežama za koju još niko ne zna čime je motivisana.

Tek, prvotimac Mančester junajteda na Instagramu je ostavio citat kolumniste Nedeljnika Aleksandra Apostolovskog, objavljen još 2014, u kome kaže:
„Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakakvu sumnju, moj Nemanja“.

Izabrane vesti

Otuda logično pitanje Krstajiću u Podgorici, u predvečerje okršaja sa Crnogoricma u Ligi nacija, šta s ekrije iza objave zamenika kapitena reprezenatacije.
Znam da je vama (novinarima, op. au) interesantno šta je Nemanja Matić napisao na Instagramu bez obzira što se igra istorijska utakmica. Iskreno da vam kažem, čuli smo se tokom vikenda dva-tri puta, rekao mi je u kojoj situaciji se nalazi posle utakmice sa Njukaslom i kako mu je članak. Dogovorili smo se da bi bilo dobro da odmori“, predočio je Krstajić.

Svako će reči selektora tumačiti kako njemu odgovara, ali bivši reprezentativac uverava da sa sadašnjim nema problema.
„Znate kakav je igrač i čovek i ja sam mu izašao u susret. Čuli smo se i u ponedeljak, posle tog treninga u Mančesteru i porukama mi je rekao da je sve u redu i da je dobro prošlo, da bi trebalo da se oporavi za naredne utakmice. Posle toga bi bilo neozbiljno da se čujemo. Relacije Matić-stručni štab i Matić-igrači funkcionišu perfektno“.

Opet, neka pitanja ostaju, ali biće i da Podgorica nije mesto na kome bi unutrašnje stvari u džravnom timu Srbije trebalo da se rešavaju.
Živim za dan da održim konferenciju na kojoj neću imati pritisak koji je van fudbala. Nadam se da će mi se to desiti posle ove dve utakmice, za okupljanje u novembru. Te stvari doživaljvam i proživljavam, a kako je meni, to zna moja porodica. Čista obraza izlazim u javnost i stojim iza rezultata i za ono što se dešava u ekipi“, dodao je Mladen Krstajić.

FOTO: Star sport


tagovi

Mladen KrstajićNemanja MatićLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara