Krstajić o trećoj izmeni: Odluka je moja i tako će biti i ubuduće

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.10.18. | 17:52

"Ovo je ipak takmičarska utakmica, na svetskom smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi", kaže strateg Orlova

Selektor Srbije Mladen Krstajić smatra da je njegova ekipa mogla da osvoji i sva tri boda u Bukureštu, ali je zadovoljan izdanjem svog tima, koji je po njegovoj oceni bio na zadovoljavajućem nivou.

Ostaje ipak žal za promašenim jedanaestercem i činjenicom da se čitavo drugo poluvreme igralo sa igračem više.
"Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri, a što se tiče nas ponovili smo izdanje iz Crne Gore, momci su pokazali da imaju kvalitet i karakter. Promašili smo i penal, možda možemo da budemo i nezadovoljni jer smo zaslužili i više", rekao je selektor Srbije.

Izabrane vesti

U finišu utakmice se očekivao ulazak Aleksandra Prijovića, ali treće izmene nije bilo…
"Mislim da smo imali kontrolu igre 90 minuta, možda smo mogli i treću izmenu, ali ulaskom Sergeja imali dobar skok i mogli da uparimo sa Mitrom. Ovo je ipak takmičarska utakmica, na svetskom smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. Odluka je moja i tako će biti ubuduće", dodaje Krstajić.

Tadić je promašio treći penal ove sezone.
"Sve je sastavni deo igre, ne mogu ništa da mu zamerim, to su stvari koje se dešavaju".

Situacija je potpuno jasna.
"Treba sačekati Crnu Goru. Držimo sve u svojim rukama i treba da se ponašamo baš tako jer smo prvi na tabeli", dodao je selektor Srbije.

Foto: Action images


tagovi

Mladen Krstajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara