Krstajić zna tim i neće da odgovori Milivojeviću

Vreme čitanja: 3min | čet. 06.09.18. | 18:44

„Suviše smo pričali o nefudbalskim stvarima“, poručio selektor Srbije dan pre meča sa Litvanijom u okviru Lige nacija

Litvanija na travi, a u glavi problemi, afere, i sve negativne posledice sklanjanja iz državnog tima jednog od najboljih vezista naše zemlje Luke Milivojevića. Selektor Orlova dan pre meča u Viljunusu u okviru Lige nacija (20.45) rešio je da se brani ćutanjem. Ili bolje rečeno, on je odlučio da ne replicira kapitenu Kristal Palasa Luki Milivojeviću, kao i štoperu Matiji Nastasiću.

Na zvaničnoj konferenciji za medije mladi stručnjak je rekao da zna tim koji će suprotstaviti Litvaniji. Mada fudbal nije bio u prvom planu. Opet se najviše pričalo o Luki Milivojeviću.
„Dosta smo pričali o nefudbalskim stvarima kojih je bilo dosta, možda sa možda bez razloga. Treba da se okrenemo onome što nas očekuje, a to su utakmice sa Litvanijom i Rumunijom. Treba da se koncentiršemo na utakmicu, nema potrebe više da se priča o tim stvarima“, odgovorio je Krstajić na pitanje o tome kako komentariše reči Luke Milivojevića.

Izabrane vesti

Ono što je dobro u ovoj naelektirisanoj atmosferi je činjenica da kormilar Orlova zna tim koji će se sutra suprotstaviti Litvancima. Sa strane ima mnogo nedoumica. Počev od golmana.
„Nema nedoumica, znamo tim još od ponedeljka otprilike, samo smo kroz treninge videli da li je to to ili nije. Ne mogu da kažem ko će da brani. O Stojkoviću sam govorio da je dosta dao Srbiji i Srbija njemu i nije otpisan već smo došli u situaciju da kroz Ligu nacija mladim golmanima damo šansu. Stojković nije golman za klupu“.

On je pred očima i ušima domaćih medija nahvalio ekipu Litvanije.
„Želim da se zahvalim što ste došli u ovako velikom broju da nas ispratite. Očekuje nas veoma teška utakmica jer je prva u grupnoj fazi Lige nacija. Mogu da kažem da su igrači spremni, radili su dobro prethodnih nekoliko dana, koncentrisani su. Čeka nas disciplinovana, kompaktna ekipa. Ima mnogo nepoznanica jer imaju mnogo novih igrača u timu. Čeka nas neizvesna i teška utakmica, ali verujem u kvalitet Srbije i da ćemo uz dobru igru ostvariti dobar rezultat, a to je pobeda. Ako ne budemo bili na potrebnom nivou, da igramo dobro, kvalitetno, disciplinovano i organizovano, biće nam veoma teško. Uz dužno poštovanje Litvaniji, uzdam se u naš kvalitet“.

Orlovi se prvi put u karijeri susreću sa takmičenjem kao što je Liga Nacija.
„Svaki igrač ponaosob se interesuje za ono šta ga očekuje. Nepoznanica je kao i za sve selekcije. Nije prijateljska, već zvanična utakmica i tako joj prilazimo. Vreme će pokazati, kao i UEFA, koja će analizirati kada se sve završi“.

Da li biste bili zadovoljni sa četiri osvojena boda u prva dva meča?
„Idemo utakmicu po utakmicu. Ne gledam unapred“.

Srbija će posle dužeg vremena imati ulogu favorita.
„Nosimo se onako kako treba da se nosimo. Poštujemo sve protivnike, znamo svoj kvalitet i uz maksimalnu ozbiljnost i disciplinu da dodjemo do rezultata“, jasan je Krstajić.


tagovi

Mladen Krstajićfudbalska reprezentacija SrbijeLuka Milivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara