Krstajićev spisak: Pozvan Vujadin Savić, povratak Baste posle tri godine

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.03.18. | 13:02

Pozvana 24 igrača. Orlovi protiv Maroka igraju u 23. marta u Torinu, dok će okršaj sa Nigerijom biti odigran četiri dana kasnije u Londonu

Selektor Srbije Mladen Krstajić objavio je spisak igrača za prijateljske mečeve sa Marokom i Nigerijom. Reprezentativni poziv dobio je štoper Crvene zvezde Vujadin Savić, a od novih-starih lica u nacionalnom timu prvi filter na startu finalnih priprema za Mundijal u Rusiji prošao je i Dušan Basta.

Savić se vratio u Crvenu zvezdu prošlog leta, nakon dve godine provede u Šerifu iz Tiraspolja, a u dosadašnjem toku sezone igrao je odlično u tandemu sa Damijanom Le Talekom. Basta je poslednji poziv za nacionalni tim dobio u junu 2015. godione, kada su Orlovi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj poraženi od Danske u Kopenhagenu sa 2:0.

Izabrane vesti

Ostatak nacionalnog tima čine uglavnom već oprobane snage u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a u odnosu na neka prethodna okupljanja sa spiska su izostali Nemanja Gudelj, Jagoš Vuković, Nemanja Maksimović, Nemanja Radoja...

Orlovi protiv Maroka igraju u 23. marta u Torinu, dok će okršaj sa Nigerijom biti odigran četiri dana kasnije u Londonu.

Krstajić je pozvao ukupno 24 Igrača:

Golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi), Marko Dmitrović (Eibar).

Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Aleksandar Kolarov (Roma), Antonio Rukavina (Viljareal), Nikla Maksimović (Spartak Moskva), Duško Tošić (Bešiktaš), Miloš Veljković (Verder), Matija Nastasić (Šalke), Dušan Basta (Lacio), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Ivan Obradović (Anderleht).

Vezni red: Nemanja Matić (Mančester junajted), Luka Milivojević (Krsital Palas), Marko Grujić (Kardif), Andrija Živković (Benfika), Sergej Milinković Savić (Lacio), Adem Ljajić (Torino), Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburger), Mijat Gaćinović (Ajntraht).

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK).

Foto: Star Sport
 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara