KRSTAJIĆEV SPISAK: Vratio se Fejsa!

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.11.18. | 10:32

A tu je i Luka Jović

Luka Jović se nekako i očekivao, ali selektor Srbije Mladen Krstajić iznenadio je - ovog puta čak pozitivno - time što je na spisak igrača za utakmice sa Crnom Gorom i Litvanijom u Ligi nacija posle dvogodišnje pauze vratio i Ljubomira Fejsu!

To je suštinski i jedno veliko iznenađenje na spisku, mada je jasno da je Krstajić morao da pronađe način da zakrpi rupu koju je sam i napravio kada je odlučio da iz tima izbaci Luku Milivojevića. Pride, Saša Lukić nikako ne igra u Torinu, svega 40 minuta ove sezone, pa je sasvim logično da je selektoru bio potreban još jedan igrač na poziciji zadnjeg veznog. Neko ko pokriva prostor. Fejsa je tu majstor. I sa već 23 utakmica u reprezentaciji prilično iskusan fudbaler. S tim da ga u timu nije bilo još od septembra 2016. godine. Bio je on kasnije i na spisku, ali iz nekih ne sasvim razjašnjenih razloga nikada se nije pojavio na okupljanju. Brojne neke sitne povrede i pozivi su jednostavno prestali da se šalju u Lisabon. Sve do danas kada se Fejsa opet vratio.

Izabrane vesti

Tu je i dalje i Branko Jovičić, dok nema njegovog saigrača iz Crvene zvezde Nenada Krstičića, koji je bio na spisku za prethodna dva meča, ali se zbog povrede nije pridružio ekipi. Svi ostali igrači sa tog spiska i sada su dobili pozive.

I tek da konstatujemo za kraj, mada to već svi znate, i dalje u reprezentaciji Srbije nema Luke Milivojevića, ni Branislava Ivanovića i Matije Nastasića, a razočaran bi mogao da bude i Nikola Maksimović, kome je Karlo Ančeloti u Napoli udahnuo novi život. Maksimović mu je do sada vraćao izuzetnim partijama. Krstajić se ipak opredelio za druge igrače. 

TIM SRBIJE ZA UTAKMICE SA CRNOM GOROM I LITVANIJOM

GOLMANI: Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Ueska)
ODBRANA: Antonio Rukavina (Astana), Uroš Spajić (Krasnodar), Nemanja R. Miletić (Partizan), Nikola Milenković (Fjorentina), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Miloš veljković (Verder), Milan Rodić (Crvena zvezda)
VEZNI RED: Nemanja Matić (Mančester junajted), Nemanja Maksimović (Hetafe), Saša Lukić (Torino), Sergej Milinković Savić (Lacio), Ljubomir Fejsa (Benfika), Branko Jovičić (Crvena zvezda)
NAPAD: Dušan Tadić (Ajaks), Filip Kostić (Ajntraht Frankfurt), Adem Ljajić (Bešiktaš), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht Frankfurt), Nemanja Radonjić (Olimpik Marselj), Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Ajntraht Frankfurt).

(FOTO: Twitter/FSS)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara