Krstičić: Minus u Moskvi neće biti problem

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.18. | 17:51

Zvezdin vezista kaže da se ekipa već privikla na hladnoću i da bi ona možda mogla da bude veći problem za domaćina koji je na pripremama išao u toplu Španiju

Crvena zvezda će u sredu od 18 časova na moskovskih „minus 18“ protiv CKSA pokušati da izbori plasman u osminu finala Lige Evrope.

Rezultat iz prvog meča (0:0) i igra koju je prikazala ekipa Vladana Milojevića daju za pravo pristalicama srpskog vicešampiona da veruju u podvig, ali se kvalitet mora potvrditi u glavnom gradu Rusije.

Izabrane vesti

Svestan težine poduhvata je i Nenad Krstičić, koji je pre šest dana vodio žestoku bitku sa odličnim veznim igračima ekipe Viktora Gončarenka, ali veruje u povoljan rezultat, koji bi značio prolazak u narednu rundu.
Velika su očekivanja pred revanš, sačuvali smo svoju mrežu u prvom meču. Takođe smo imali svoje izgledne šanse koje nažalost nismo uspeli da iskoristimo. Sada idemo u Moskvu da se borimo i da probamo da prođemo u osminu finala. CSKA je zaista odlična ekipa, već dugo igraju Ligu šampiona i zaista su iskusni, prava evropska ekipa koju smo dobro upoznali i videli gde su naše šanse. U prvom susretu smo imali četiri zicera, takve prilike ćemo morati u revanšu da iskoristimo i da slavimo na kraju meča“, rekao je Krstičić.

Na prve dve utakmice u 2018. godini fudbaleri Crvene zvezde nisu primili nijedan gol, sačuvana mreža u revanšu bi značila korak do cilja, a postignuti gol možda i još više od toga.
Mnogo nam znači taj podatak, dobra odbrana je najbitnija, po tome se prepoznaje da smo pravi tim i da smo na terenu uvek zajedno i da smo zaista odlična grupa. Svi se borimo i nadamo se da ćemo iskoristiti šanse koje sam siguran da ćemo imati u Moskvi. Mislim da možemo da prođemo dalje“.

Debeli minus neće biti prijatan, ali svakako neće odlučiti pobednika ovog okršaja.
Hladno vreme nam neće biti problem, u Beogradu smo već skoro 15 dana i privikli smo se na hladno vreme. Možda će za ekipu CSKA niska temperatura biti otežavajuća okolnost, jer su oni otišli na toplije vreme. Nama sigurno neće biti problem“, poručio je Krstičić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nenad Krstičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara