Krstičić: Nijednog trenutka nisam razmišljao da odem, želim da uđemo u Ligu šampiona!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.07.18. | 08:30

„Zadovoljan sam celom utakmicom i time što smo prošli. Sve vreme smo napadali, moralo je da se otvori i da damo taj gol“, rekao je vezista crveno-belih

U revanš utakmici protiv Spartaksa, kao u ostalom i tokom čitave prošle sezone, pokazalo se da je Nenad Krstičić igrač koji pravi razliku i neko bez koga se gotovo ne može zamisliti igra ekipe Vladana Milojevića.

Nekadašnji fudbaler Sampdorije i Alavesa je sinoćnom majstorijom u 81. minutu i definitivno overio plasman crveno-belih u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde ih čeka litvanska Suduva.
Teška utakmica. Dobro su stajali na terenu i vrebali kontru. Bilo je teško probiti, ali uspeli smo. Zadovoljan sam celom utakmicom i time što smo prošli. Sve vreme smo napadali, moralo je da se otvori i da damo taj gol. Puštali su nas da centriramo, zatvorili sredinu, ali dali smo gol na kraju, rekao je Krstičić za Sport klub.

Izabrane vesti

Proteklih dana su se provlačile priče o eventualnom odlasku iskusnog veziste iz Crvene zvezde, ali je on to demantovao.
Srećan sam zbog pogotka, bilo je priča oko mog odlaska, ali nijednog trenutka nisam razmišljao o tome, želim da veselim ovu publiku i da uđemo u Ligu šampiona.

Sledeći rival jeste Suduva, koja je priredila senzaciju eliminacijom kiparskog APOEL-a.
Sad je najbitnije da se odmorimo, prva prvenstvena utakmica nas čeka, pa ćemo posle da se spremamo i da analiziramo Suduvu, zaključio je Krstičić.

Crveno-beli narednu utakmicu igraju protiv Dinama iz Vranja na stadionu Rajko Mitić, a već u utorak na istom mestu ugostiće Suduvu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: Star Sport


tagovi

Nenad Krstičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara