Krunić se kasno setio: Tek sad vidim da je najgore četvrtom na tabeli

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.19. | 17:04

Trener Čukaričkog nezadovoljan raspored utakmica u plej-ofu

Mogao je Čukarički do trećeg mesta na tabeli na kraju ligaškog dela. Imao je zicer čak i u poslednjem kolu, da je pobedio kod kuće Mladost (0:0), uz poraz Partizan u Novom Sadu, sa treće pozicije bi krenuo u plej-of. Šansa je ispuštena, a trener Brđana Simo Krunić priznaje da tek sada vidi koliko bi njegovom timu bilo bolje da je na mestu iznad.

Štaviše, Krunić smatra da tim na četvrtom mestu ima gori raspored i od trećeplasiranog i od petoplasiranog i sada mu je krivo što nije više pažnje posvetio analizi plej-of rasporeda pre dva završna kola.
Iskreno, nisam bio posvećen plej-ofu sve do završetka 30. kola. Sada vidim da smo mi kao četvrtoplasirana ekipa u nepovoljnom položaju! Naš najveći konkurent za četvrto mesto će biti Mladost, a mi idemo njima u goste! Oni na strani igraju protiv Proletera, a kod kuće sa šestim i sedmim. Nisu mogli da imaju bolji raspored. S druge strane, mi u prva tri kola igramo sa ekipama koje su iznad nas. Zato ne vidim koja je prednost četvrtoplasiranog u odnosu na tim koji je iza njega. Ako ništa drugo, valjda je trebalo oni nama da idu u goste“, istakao je Krunić uoči meča sa Partizanom.

Izabrane vesti

Što se tiče novog duela sa crno-belima, šef struke Čukaričkog je rekao da ovog puta neće trošiti toliko vremena na polemike sa sudijama, zbog kojih je i isključen sredinom drugog poluvremena prethodnog meča u Humskoj.

Tada je Partizan od 1:2 posle Krunićevog isključenja napravio preokret i pobedio 3:2.
Možemo da pričamo da Partizan ima lošu seriju, loše rezultate, ali imaju izuzetno kvalitetne igrače, imaju Sava Miloševića kojeg izuzetno cenim i kao čoveka i kao trenera. Da bismo ostvarili bolji rezultat i uzeli bod, moramo bolje nego pre deset dana. Kao trener, bio sam posle tog meča zadovoljan sa dosta stvari, ali pre svega moram sebe da popravim. Nisam imao dobar odnos, bio sam previše zaokupljen sudijama“, istakao je Simo Krunić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Simo KrunićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara