Komentari na vest

Kuman, Roben, Suarez, Tadić, Kostić, Van Dajk... Ponos Severa je propao ali će se vratiti

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Eto i dva brata Srbina su tu.
K

K R O J F

pre 12 meseci

Šteta.
r

rnda

pre 12 meseci

Bednici.
i

idemoo

pre 12 meseci

Jako mi je gotivan holandski fudbal, svet za sebe. Imaju uslove i para, puni stadioni bez divljanja da ja znam. Ne oseca se pritisak vec zdravo sportsko takmicenje bar je meni izazivalo takav osecaj dok sam pratio. Drago mi je da ste napisali tekst o Groningenu.
t

taljafiko

pre 12 meseci

Bez divljanja, samo svaki treći vikend huligani upadaju i biju golmane (pošto su im najblizi tribinama) i ostale igrače.
X

Xx

pre 12 meseci

Bukvalno mislim da nema više huliganizma nego u Holandiji, ako pričamo o Z.Evropi. Tadića su kovanicama gađali, pokušali da ga opljačkaju, Dmitrovića onaj ludak na sred utakmice, često tamo navijačke grupe iz drugih država imaju problema, pogotovo u Roterdamu.
B

Belgrano

pre 12 meseci

Obicnim komentarom obelodanio da nista ne znas o fudbalu u Holandiji.
D

DDF

pre 12 meseci

U zadnja 2-3 meseca skoro u svakom kolu je bilo prekida utakmica od strane navijaca,uglavnom od strane navijaca manjih klubova koji su na sredini tabele ili se bore za opstanak,Fejnordovi navijaci gde god se pojave sirom Evrope prave ogromne nerede i probleme(Rim od pre par godina i Tirana finale EK),poput grka kada igraju Fejnord-Ajaks nema gostujucih navijaca,ogromnih problema imaju holandjani sa navijacima samo je razlika ogromna naspram nas da oni ne vode"politiku"kluba i drzave