Kurtoin transfer odgovara Junajtedu: De Hea će potpisati novi dugogodišnji ugovor

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.08.18. | 11:27

Špancu ugovor ističe sledeće godine

Mančester Junajted je siguran da će David de Hea potpisati novi, dugogodišnji ugovor sa timom sa Old Traforda, piše Gardijan, kao i Skaj sport i ostali relevantni izvori sa Ostrva. Sa tim potpisom dobiće i povećanje plate koja trenutno iznosi 200.000 evra nedeljno.

Špancu ugovor ističe sledeće leta, mada treba reći da Junajted po sadašnjem ugovoru sledećeg leta može da produži saradnju na još godinu dana. Ipak, Mančester želi ranije da završi posao i da De Hea potpiše novi ugovor.

Izabrane vesti

Mančester može da kaže da mu je išao na ruku transfer Tiba Kurtoe u Real Madrid jer su Madriđani u nekoliko navrata pokušavali da otmu De Heu Mančesteru. Sada su Crveni đavoli barem iz tog ugla gledano - mirni. Sećamo se i 2015. godine kada De Hea nije otišao u Real samo zbog zakasnele papirologije.

Neke su informacije da bi De Hea potpisao novi ugovor na Old Trafordu i da Kurtoa nije otišao u Real, mada to ne možemo da znamo.

Otkako ga je Ser Aleks Ferguson doveo u Mančester za 21.000.000 evra, što je bio rekord za golmane u engleskom fudbalu tada 2011. godine, De Hea je uspeo da osvoji Premijer ligu, FA Kup, Liga Kup i Ligu Evrope.

I po svemu sudeći - gledaćemo ga još dugo u dresu Mančester Junajteda.

Dodajmo i da bi novi ugovor sa Mančesterom trebalo da potpiše i Ander Erera. On je ušao u poslednjih 12 meseci ugovora, ali se očigledno njegova odiseja u Mančesteru ovde neće zaustaviti.

Foto: Action images


tagovi

David De Hea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara