Patrik Kutrone
Patrik Kutrone

Kutrone i Milan - 2023! Svi detalji

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.03.18. | 16:23

Logičan korak posle 15 postignutih golova na 37 utakmica

Nije ni bio planiran za ovu sezonu. Bilo je predviđeno da sav posao obave Andre Silva i Nikola Kalinić. A Patrik Kutrone je trebalo samo da krvi mrvice, poneki minut… Ali život ume da bude nepredvidiv, pa je Kutrone isplivao na površinu kao Milanovo najefikasnije oružje sa 15 golova na 37 utakmica. I kao nagrada - novi ugovor!

Italijanski Skaj prvi je javio da je sve utanačeno i da su Rosoneri i 20-godišnji golgeter dogovorili potpis novog ugovora do 2023. godine. Kutrone će imati galopirajući ugovor po kome ćemo plata rasti iz sezonu u sezonu. Počeće od sume od 1.100.000 evra za narednu godinu. Na to idu i bonusi.

Izabrane vesti

A tek da podsetimo, Kutrone je sezonu počeo sa godišnjom zaradom od 180.000 evra. Već u septembru je stari ugovor revidiran, takođe na period do 2021, ali sa većim primanjima, a sada je stvar već otišla na sasvim ozbiljan nivo.

Zauzvrat, Kutrone je pristao na najvažniji Milanov zahtev: nema klauzule za otkup njegove slobode. Čak ni za inostrane klubove što će Rosonerima dozvoliti da talentovanog napadača zadrže što duže, a potom ga prodaju za odgovarajući sumu novca.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Patrik Kutrone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara