ko će osvojiti Ligu šampiona?
ko će osvojiti Ligu šampiona?

KVOTE: Real i Bajern rame uz rame, Roma autsajder uprkos svemu, Liverpul za glavobolju favorita

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.04.18. | 12:05

Ko će osvojiti pehar Lige šampiona

Bajern uverljivo, Real na mišiće (neko bi rekao i na dobre odnose sa sudijama), Liverpul brutalno, Roma senzacionalno! I sada svi nestrpljivi da vide šta će biti odlučeno sutrašnjim žrebom u Nionu. Mada, kad već dođe dovde, jasno je da je sve moguće. Uostalom, Vučica nam je to jasno pokazala izbacivši Barselonu posle poraza od 1:4 u prvom meču.

Međutim, Roma je i sada autsajder kada se procenjuju šanse za osvajača Lige šampiona. Odsteri kompanije MOZZART daju joj kvotu 12,0. Značajno nižu nego na preostala tri učesnika polufinala. Cenimo da ne treba previše da vam tumačimo zbog čega. Prosto, Vučica je igrački najslabija u ovom krugu.

Izabrane vesti

Najjači su svakako u Madridu, ali kako nisu impresionirali u revanšu sa Juventusom nisu baš ni mogli da steknu status apsolutnog favorita. Stoga, Realu dajemo podjednake šanse kao i Bajernu - kvota 2,75.

I na kraju Liverpul. Odučio je Mančester Siti od fudbala, pa iako već skoro tri decenije nije bio šampion ni u Engleskoj prosto ne smeš da ga otpišeš kad je Evropa u pitanju. Nikoga ne bi iznenadili kad bi nam priredili još neku čudesnu noć. Otud, tip da će Liverpul podići pehar na kraju sezone uplatu potencijalno množi kvotom 4,40.

Bajern Minhen  -              2,75
Real Madrid        -              2,75
Liverpul                                -              4,40
Roma                    -              12,0

Ali opet. To su samo šanse. Setimo se kako je to izgledalo u februaru pred mečeve osmine finala Lige šampiona. Mančester Siti je bio usamljen na vrhu liste favorita sa kvotom 4,30, Bajern daleko iza na drugom mestu sa 5,70, Pari Sen Žermen na okruglo 6,00, Barselona na 9,00, Real Madrid na 10,0 Mančester junajted na 15,0, Liverpul na čak 17,0.

A eto, nema više ni Sitija, ni Pari Sen Žermena, ni Barselone, ni Junajteda…

(FOTO: Action Images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara