Ko će do pobede u subotu?
Ko će do pobede u subotu?

Kvote za 157. večiti derbi: Tvrd meč, najrealnije 1:1...

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.04.18. | 17:05

Zvezda je doduše blagi favorit

Svi znaju šta im je činiti. Crvena zvezda bi pobedom maltene osigurala osvajanje šampionske titule. I remi bi Partizanu ostavio samo teoretske šanse da u preostalih šest kola nadoknadi velikih šest bodova razlike. Crno-belima igra samo pobeda. Neće to biti nimalo lako na stadionu “Rajko Mitić“. I crveno-beli će imati svoj motiv. Već više od dve godine čekaju na pobedu u večitom derbiju. A šta će se desiti na ovom subotnjem, 157. po redu? Derbi je, nikad se ne zna, hajde zato da konsultujemo matematiku i vidimo šta kvote kažu.

Odsteri kompanije MOZZART kažu: Crvena zvezda je blagi favorit sa kvotom 2,45 na keca. Opklada na Partizan uplatu množi sa okruglo 3,00, iks vredi 3,20.

Izabrane vesti

Međutim, situacija stoji nešto drugačije ako želite da gađate tačan rezultat, a ovo da pomenemo čisto priče radi. Naime, u igri tačan rezultat, najmanja kvota je ona na 1:1 koja se plaća sa 6,50. Sledi 1:0 sa 7,75, pa 0:0 sa 8,00, dalje 0:1 sa 8,50, na 9,00 je procenjena kvota za tip da Zvezda slavi sa 2:1...

Kvote potom rastu proporcionalno sa golovima. Jer kao i uvek kad se igra derbi - posebno ovako važan - niko ne očekuje da će večiti izaći na teren da se igraju lopte i kao sumanuti idu u napad. Ne, očekuje se šahovska partija Vladana Milojevića i Miroslava Đukića, pa je tako kvota na opkladu da nećemo videti više od dva gola 1,72, dok je ona na tip da će pasti makar tri pogotka značajno viša - 2,00.

Na igru GG (oba tima daju makar jedan gol) - 1,78, da će se nečija mreža zatresti već u prvom poluvremenu (1ug1+) važi kvota 1,40, a da će u uvodnih 45 minuta pasti dva pogotka (1ug2+) čak 2,95.

I tako dalje, i tako dalje... Uostalom, pogledajte i sami celu ponudu na adresi mozzartbet.com. I kažite nam - strogo iz kladioničarskog ugla, emocije na stranu - šta je najpametnije igrati? Uz važnu napomenu - kvote su podložne promenama.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara