Komentari na vest

Kvote za Ligu šampiona: Bajern već u četvrtfinalu, najneizvesniji dvomeč Reala i Parižana

f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

razbicemo spance!😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪❤️🤣
N

Na papiru

pre preko 2 godine

Sto kazu neki ovde, stvarno nerazumem zasto otpidivati neke timove, ajde recimo salzburg, oni bas nemaju sanse, sporting jako male, ali neznam zasto upisivati pobede unapred, barem se u ligi sampiona svasta desavalo, ispadali su favoriti od daleko slabijih, da to tako ide, ljudi bi se od kladionica bogatili a ne obrnuto. Pogledajte zvezdu danas, upisana 3 boda, satro osveta za onaj kiks u surdulici kad ono prc, nista od 3 boda. Tako da te price ovaj i onaj nemaju sta da traze su jako jako smesne, ti komentari su na cistoj navijackoj osnovi i nicemu drugom. Pozzdrav za navijace svih timova.
M

Macola

pre preko 2 godine

1.35 da prodje Liverpul. Istina da su favoriti ali ne igraaju protiv Barnlija vec protiv Intera koji je prvi u Italiji. Praticemo pa da vidimo.
M

M11

pre preko 2 godine

Sta ti decko pricas...ni sam ne verujes u to...vi da vratite Liverpool na fabricka podesavanja...Hahaha.....iskidace vas ko ćuran glistu na sred vaseg dvorista..
g

gost133

pre preko 2 godine

Juventus ispada, zivi bili pa vidili....
J

JVPS

pre preko 2 godine

Dobili najlakšeg protivnika a ne verujem da će proći. Juve ako se ne uloži još para od sponzora za sledeći prelazni rok, nema teorije da stigne do 1/4 finala. Škripi svuda a možda najviše napad, fali makar jedan solidan špic.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Goriiii Meacaaaa goriiii Interrrr, dolazi egiptski kralj da ga Bosanski dijamant brusiiiii, goriiii Izagiii da posalje Klopa na ortopediju idemooooo goriiiiii goriiii, ceka vas El Toro bik da vam pokida crvenu boju goriiiii goriiii, gde ste redsiiii dodjiteeee da vas posaljem kod LOGOPEDAAAA DA VAM VRACA GOVOR NA MESTO; GorIIIIi goriIII MeacaAAA; klope brijacemo te na suvaka, ajde dodjiiii dodjiiii goriiiii goriiiii Interrrrr :) sve to probajte kao Curici da izgovarate da razlacite kao on covek ziva Legenda AHAHAHAHAHAHA
D

Dilejaa

pre preko 2 godine

Juče plakao i molio se bogu u komentarima da izvuče slab tim, danas euforija i optimizam, kakvi prenosi na kakvim si bobama

Kukaa

pre preko 2 godine

Polako s tim prošli prošli. Kad beše ono 19/20 kad je Lyon izbacio City...to ni oni nisu očekivali
1

12345

pre preko 2 godine

Pa ako vam je fudbal izgubio toliko smisao koliko svi kukate, lijepo prestanete da ga gledate i komentarisete vijesti i mirnija ce vam glava bit.
x

xxy

pre preko 2 godine

Svu sreću za PSG da izbaci španske gube
r

rokoko

pre preko 2 godine

manje namesteno deluje ovako al da je namesteno jeste ovoga puta samo bajernu i celziju
Z

Zeka Manijak

pre preko 2 godine

E, al meni je toliko smešno kad za neku ekipu kažete da je već prošla. Pa stanite bre, tek treba da se igra! Otkud znate da možda neka ekipa koja je apsolutni favorit neće da kiksne i da ispadne?! Možda bude nekih povreda, loše forme,...nikad ne podcenjujte neku ekipu samo zato što nije zvučno ime!
D

Deniz

pre preko 2 godine

Čelsiju rival po mjeri, taman dok ne tempira formu, taman dok prođe ovaj krizni period loših rezultata.
g

gost12345

pre preko 2 godine

Juce formula, danas ovo. Pa jos malo i svaki sport ce izgubiti smisao.
M

Mikki

pre preko 2 godine

Pa ovaj elitni fudbal je odavno izgubio smisao, igraju ga, i igra se za, 10 bogatih klubova, ostalo samo ukras