„Lajk“ zapalio Rosonere, Belgijanac hoće na San Siro

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.01.19. | 19:39

Milan pred još jednom teškom misijom

Milan želi Janika Fereiru Karaska, a izgleda da i Belgijanac želi u Milan.

Međutim, problem je novac. Rosoneri nemaju baš finansijske mogućnosti da isprate ovu priču.

Izabrane vesti

Milan traži pojačanje na poziciji krilnog napadača ili polušpica i to nije novost. Pominjali su se Murijel koji ih je odbio i otišao u Fiorentinu, zatim Irving Lozano iz PSV Ajndhovena koji košta 40.000.000 evra, pa Rodrigo de Paul iz Udinezea koji je bliži Romi, a sada je prva želja Fereira Karasko.

Belgijanac je prošle zime iz Atletika otišao u kinrski Dalijan. S debelim razlogom. Osigurao je sebi platu od astronomskih 11.000.000 evra što u Italiji, a pogotovo u Milanu, ne može ni da sanja. Samo Ronaldo u Seriji A ima veću platu od 10.000.00 evra, a tek nekolicina igrača veću od 6.000.000 evra godišnje. Uglavnom su svi iz Juventusa.

Međutim, Kina mu je dosadila i nada se povratku u Evropeu. Spreman je i na finansijsku žrtvu kako bi opet zaigrao za neki veliki klub. Milan je spreman da počne pregovore, a izgleda da je i Karasko jer je „lajjkom“ na društvenoj mreži Instagram reagovao na vest da ga Milan želi i raspalio je maštu navijača. Međutim, da bi se došlo od „lajka“ do konkretnog posla, potrebno je da se Rosoneri isprse. Dalijan traži 30.000.000 evra na ime obeštećenja, a pitanje i na koju bi platu pristao brzonogi dribler.

Ovo je teško ostvariva priča i verovatno će Milan morati da se zadovolji nekom utešnom nagradom. Kao što je naprimer Manolo Gabijadini iz Sautemptona koji je višak na Sent Merizu. Doduše, za njega se interesuje i Lids...


tagovi

Janik Fereira KaraskoZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara