Lalatović i Đukić
Lalatović i Đukić

Lalatović: Bar ću da se obrijem...

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.04.18. | 21:06

“Moglo je bolje, moralo je bolje“, kaže trener Čukaruičkog. Miroslav Đukić nezadovoljan što je njegov tim opet promašio mnogo šansi

Kup meč Čukaričkom, u Superligi Partizanov revanš, mada će mnogo bitniji odgovor kluba iz Humske za dve nedelje kad se opet sastanu u najmasovnijem klupskom takmičenju. Ipak, Miroslav Đukić može da bude zadovoljan posle novog odmeravanja snaga sa Brđanima.
Najbitnije je bilo da se posle dva poraza vratimo pobedama. Promašili smo veliki broj šansi, posebno u prvom poluvremenu kada je trebalo da završimo utakmicu, a to nismo učinili. Posle smo ponovo ušli u problem, ali smo uspeli da se ispravimo“, sumirao je Đukić utiske u izjavi za TV Arena Sport.

Kolega iz suparničkog tabora Nenad Lalatović mirno je prihvatio poraz, verovatno i dalje pod utiskom pobede od pre četiri dana.
Moglo je bolje, moralo je bolje. Partizan je večeras bio svežiji. Ovu poslednju liniju ni na treningu nisam izveo ovako. Videlo se da je to neuigrano“, rekao je Lalatović, koji je neubičajeno mirno - sa klupe - pratio zbivanja u Humskoj.
Igraćemo opet za 14 dana. Spremam se i psihički i fizički za Kup“, smeje se Lalatović, ne krijući da je Kup prioritet posle 4:2 na Topčiderskom brdu.

Izabrane vesti

I još jedan zanimljiv detalj od Čukinog stratega, koji je još ranije obećao da će puštati bradu sve dok njegov tim ne gubi...
Ako nešto ima dobro u ovom porazu to je što ću se obrijati“, dobro je raspoložen Lalatović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nenad LalatovićMiroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara