Nenad Lalatović
Nenad Lalatović

Lalatović: Danas je pobedio fudbal! Srećniji sam zbog suđenja nego zato što smo savladali Partizan

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.04.18. | 20:46

“Zašto da se svađamo? Nemojte da teramo ovu publiku sa tribina“, dodaje trener Čukaričkog

Propadanje već dugo traje i samo su još retki dovoljno uporni da pokušavaju da razmrdaju fudbalsku Srbiju, otvore joj oči i ukažu na sve nepravilnosti. Radi to Nenad Lalatović u teškim trenucima kada gubi, radi i u lepim kada dobija. Čak i kada dobija Partizan.
Čestitao bih prvo mojim igračima. Nije mala stvar pobediti Partizan sa 4:2. To je velika pobeda mojih igrača. Taktički smo odigrali jako dobru utakmicu. Zasluženo, bili smo bolji, dali četiri gola, doduše ovaj poslednji srećno, primili dva, a i taj prvi je naš autogol. Sve u svemu, jedna lepa utakmica“, bile su prve Lalatovićeve impresije posle pobede u polufinalu Kupa Srbije.

I potom o generalnom utisku. Sudija (Petar Piper) večeras nije bio u glavnoj ulozi. To najviše raduje Lalatovića.
Uopšte ne vidim razlog zašto mi u Srbiji moramo stalno da se vređamo, da sazivamo vanredne konferencije zbog nekih gluposti. Kad jednostavno možemo da uživamo u fudbalu. Imamo divnu ovu publiku, ne treba je terati sa tribina. Da l’ igramo protiv Radničkog, da l’ protiv Partizana, da l’ igramo protiv Zvezde. Uvek sve treba da bude fer i korektno. Danas je bilo fer i korektno, danas je fudbal pobedio. Nije bitno što sam ja pobedio. Naravno da sam srećan, ali sam više srećan što je bilo pošteno suđenje i što smo mogli da odigramo jednu dobru utakmicu. Tako je trebalo da bude i protiv Niša“, završio je Lalatović još jednom podsetivši na skandalozno suđenje Ilije Brdara u meču prvog gola plej-ofa.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara