Lalatović: Naša jedina prednost - domaći teren

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.02.18. | 13:45

Trener Čukaričkog oprezan pred dolazak Mačve na Banovo brdo

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da u meču protiv Mačve, na startu prolećnog dela šampionata, nema favorita jer obe ekipe dolaze iz pripremnog perioda.
Prvo je prolećno kolo. Niti mi znamo u kakvoj smo formi, niti oni. To će se videti tek posle dve ili tri utakmice. Momcima sam i na treningu rekao da favorita u prvom meču nikad nema, pošto se dolazi iz pripremnog perioda. Sa Kipra, gde je temperatura bila oko 20 stepeni, vratili smo se u Srbiju, gde je zima. Šanse su podjednake, jedina naša prednost je što igramo kod kuće“, rekao je Lalatović.

Dodao je da je Mačva nezgodan rival i upozorio da su Šapčani u jesenjem delu osvojili više bodova na gostujućem terenu.
Imaju kvalitetne igrače. Pratili smo ih tokom priprema. Imali su dosta pobeda. Ostavili su isti tim i trenera, organizovani su, čeka nas teška utakmica. Očekuje nas i težak teren, s obzirom na vremensku situaciju i činjenicu da je pre dva dana trava bila prekrivena snegom“, poručio je Lalatović.

Izabrane vesti

Utakmica 23. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Mačve igra se sutra od 17 sati na Banovom brdu, a domaćin slovi za favorita, pošto je kvota na keca 1,30.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara