Lalatović o žongliranju: Pokazao sam tehniku, i dalje sam u treningu, trčim deset kilometara na dan

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.07.18. | 15:38

„Izvinjavam se Maltežanima“, rekao trener Radničkog

Snimak na kojem trener Radničkog Nenad Lalatović žonglira loptu tokom duela sa Gzirom postao je svetski hit. Dobio je temperamentni stručnjak ovacije Čaira, ali i crveni karton.

Dan posle evropske premijere Radničkog više se priča o Lalatovićevoj minijaturi, nego o dobroj igri Nišlija, pobedi, i viđenom plasmanu u drugo kolo.
„Izvinjavam se Maltežanima, znam da nije korektno, ali ponela me atmosfera… Samo sam pokazao tehniku i da nisam zaboravio da igram fudbal. Ja sam i dalje u punom treningu, radim sa mojim igračima, trčim po 10 kilometara dnevno i jednostavno me u tom trenutku ponelo, ništa više od toga“, rekao je Lalatović za sajt Radničkog.

Izabrane vesti

Od Čaira ovacije, od sudije isključenje: Lalatović poslat na tribine (VIDEO)

On je istakao da je trijumf nad Gzirom posvetio deci.
„Žao mi je što moja deca nisu bila na Čairu. Bili bi jako ponosni na mene. Moja ćerka Ina, sinovi Marko i Vanja već su bili na treningu sa mnom, igrači i svi u klubu su ih zavoleli. Ovu pobedu, koju sa napravio sa stručnim štabom i igračima posvećujem deci. Sinoć su me zvali, ali i jutros, jako i je žao što nisu ovde, ovo je pobeda za njih“.

Mnoge na stadionu interesovalo je kome je na zapadnoj tribini Lalatović slao poljupce posle golova njegove ekipe.
„Poljupce sam slao mom rođenom bratu, koji je prvi put došao da uživo gleda jednu moju zvaničnu utakmicu od kako sam trener. Iskreno da vam kažem, začudilo me je što je poželeo da dođe u Niš. Meni je mnogo važna njegova podrška, bilo mi je drago što je tu i zbog toga sam tako reagovao tokom meča“.

 

 


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara