Lalatović: Odgovaram samo Bogu i Tončevu! Kao čarobnjak iz Oza sam uspeo da pokrenem Radnički

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.11.18. | 18:09

“Da li je normalno nositi majicu kratkih rukava u novembru? Pa mogu i ja da budem bolestan. Zar vi mislite da bi mene gospodin Tončev trpeo, a da ja tek tako ne dođem na utakmicu. Ja sam u subotu bio na infuziji”

U premijernoj utakmici 16. kola Superlige Srbije fudbaleri Radničkog u petak od 18 časova gostuju Proleteru iz Novog Sada.

Trener Radničkog Nenad Lalatović govorio je pred ovaj meč i odgovarao na pitanja novinara. Jedno se odnosila na to zašto Lalatović nije vodio ekipu Bačke u prošlom kolu.
Strašno mi smeta što meni novinari ne postavlju pitanja o tome kako sam poput čarobnjaka iz Oza uspeo da pokrenem ovu ekipu. Kako sam uspeo da budem drugi posle 15 odigranih kola, da razdvojim Zvezdu i Partizan... Kako smo uspeli da osvojimo 34 boda, da oborimo sve moguće rekorde kluba koji je star 95 godina, kako Drinčić i Stojanović igraju kao mladići, kako se prodao Ranđelović, na kom nivou igraju Crnomarković i Bondarenko, koji su nedavno ispadali iz lige...Jednostavno to mnoge ljude ne zanima, već ih zanimaju neke trivijalne stvari”, rekao je Lalatović.

Izabrane vesti

Pa je potom nastavio izlaganje.
Ja utakmicu protiv Bačke nisam vodio jer sam sa loše osećao,imao sam temperaturu, jer pogledajte kako je vreme napolju. Da li je normalno nositi majicu kratkih rukava u novembru? Pa mogu i ja da budem bolestan. Zar vi mislite da bi mene gospodin Tončev trpeo, a da ja tek tako ne dođem na utakmicu. Ja sam u subotu bio na infuziji, uredno sam se javio čelnicima kluba Tončevu i Markoviću, pregledao me i klupski lekar i ustanovili smo da je bolje da ostanem kod kuće. Ali vas zanimaju senzacionalni naslovi, a ne kako je Radnički igrao u Bačkoj Palanci i upisao još jednu pobedu. O meni kao treneru sude rezultati koje postižem, a oni kažu da sam ja posle Vladana Milojevića trenutno najuspešniji u Srbiji. Meni je mnogo drago što će svi naredni treneri Radničkog juriti Nenada Lalatovića i rekorde koje sam oborio. Ponavljam, ja u Radničkom želim da ostavim veliki trag, a za svoje postupke trenutno odgovaram samo Bogu i prvom čoveku Radničkog Ivici Tončevu”, zaključIo je Nenad Lalatović.

Radnički iz Niša je trenutno drugi na tabeli sa 34 osvojena boda. Zvezda je prva sa 43, a Partizan treći sa 30.

 


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara