Lalatović pred Partizan: Đukić je jedan od najboljih srpskih trenera! Pogrešili su sa Bogosavcem...

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.03.18. | 11:00

„Ne jurimo drugo mesto“, poručio trener Brđana

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju u nedelju od 15.00 časova ekipu Partizana, a trener belo-crnih Nenad Lalatović izneo je svoja očekivanja pred derbimeč 27. kola Super lige Srbije.

Mladi stručnjak prepustio je ulogu favorita crno-belima.
„Čeka na derbi kola, igraju drugi i četvrti tim na tabeli. Očekuje naspraznik fudbala i nadam se da će tribine biti ispunjene do poslednjegmesta. Partizan i Zvezda su klubovi kojima ne treba pretiti. Gde god daigraju u Super ligi, oni su favoriti. Zato tu ulogu favorita i sadaprepuštam njima“,  rekao je Lalatović i dodao:
„S druge strane, ja verujem u moje momke. Verujem u ono što radimo.Daćemo sve od sebe da probamo da iznenadimo šampiona koji će imati iveliku podršku svojih navijača sa tribina. Definitivno će biti teškautakmica za nas, ali svi bi trebalo da živimo za ovakve mečeve. Punstadion, protivnik igrao Ligu Evrope, prezimio tamo... svi elementi su tu“.

Izabrane vesti

Nastavio je Lalatović sa analizom Partizana, ali se osvrnuo i na trenutnu situaciju u Humskoj,  Tačnije, na priče o smeni Miroslava Đukića.
Vidim da se kod njih pravi neka fama sada. Nema potrebe za tim, jer mislim da je Miroslav Đukić odličan trener što je i pokazao u Evropi.Jedan je od najboljih srpskih trenera. Takođe, Partizan ima odlične igračeu timu. Tu, pre svega, mislim na Tavambu, Jankovića, Ožegovića, Tošića...Tošić je igrač koji jednim potezom može da reši utakmicu. Tu su Zdjelar i Pantić koji je mladi reprezentativac. O Saši Iliću ne bi trebalo trošitireči. Protiv Zemuna je pokazao da još može da igra na visokom nivou i danije za penziju“, jasan je Lalatović

Partizan je nedavno kažnjen oduzimanjem dva boda i u slučaju pobede Brđani bi se umešali u borbu za drugo mesto.
„Ne napadamo tu drugu poziciju. Naravno da bih voleo da budemo drugi, alinajsrećniji ću biti ukoliko obezbedimo to mesto koje vodi u Evropu. Namaje ta Evropa cilj. Nije toliko bitno da li ćemo biti drugi, treći iličetvrti. Mislim da Čukarički, kao klub, i moji igrači apsolutno zaslužuju da igraju u Evropi. Ubeđen sam da bi imali šta da pokažemo i da b idostojno predstavljali srpski fudbal“

U taboru Čukaričkog trenutno ima nekoliko fudbalera koji su svojevrmeenonosili dres Partizana, a Lalatović smatra da je za skoro sve bilo mesta utimu crno-belih.
„Ja lično mislim da je Partizan napravio velike greške.Pogotovo što setiče Bogosavca koji je najbolji levi bek u Super ligi. Olako su gapustili, što je potvrdio i Saša Ilić rečenicom ''Eh, da imamo sadaBogosavca.'' U Čuku je došao kada nije ni igrao u Partizanu i preporodiose ovde. Smatram da svi oni treba da pokažu i dokažu da su u Partizanunapravili grešku. To je jedan dodatni motiv za njih i ubeđen sam da imajukvalitet da budu makar među 18 igrača u Partizanu „ jasan je Lalatović.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara