Lalatović preuzima Armiju?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.05.18. | 11:50

Srbin je prvi favorit za novog trenera

Hteli su Vladana Milojevića, potom i Čedomira Janevskog, a sada je favorit za klupu CSKA iz Sofije još jedan Zvezdin bivši trener - Nenad Lalatović!

Kako otkrivaju bugarski mediji, Lalatović je trenutno prvi favorit da preuzme komandnu palicu u taboru sofijskih Armejaca. Već danima traje licitacija oko novog trenera CSKA koji treba da zameni Hrista Janeva. Prva želja je bio Vladan Milojević, ali su Bogari dobili negativan odgovor od srpskog stručnjaka. Potom ih je Janevski šokirao zahtevom za platu od 50.000 evra mesečno, pominjali su se i Tomas Dol iz Ferencvaroša i Ivajlo Petev, a sada je u prvi plan iskočio Lalatović.

Izabrane vesti

Temperamentni srpski stručnjak je nedavno napustio Čukarički i slobodan je u izbori nove sredine. Pominjao se i kao budući trener Radničkog iz Niša koji je smenio Dragana Antića, ali ponuda CSKA je svakako zanimljivija opcija od selidbe na Čair.

Bugarski mediji pišu i da bi Lalatovićev nadređeni u Sofiji trebalo da bude legendarni Krasimir Balakov koji će uskoro biti postavljen na funkciju sportskog direktora.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nenad LalatovićCSKA Sofija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara