Lalatović rafalno: Vređajte me, mrzite me, pokazao sam vam ko sam i šta sam

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.03.19. | 20:10

Trener Radničkog nije mogao da obuzda emocije posle pobede u Humskoj

Reči su tekle kao rafal iz usta Nenada Lalatovića posle pobede nad Partizanom u Humskoj (1:0). Trijumf nad rivalom za drugo mesto, posle kojeg će utihnuti priče iz tabora crno-belih o “novom Obiliću”, ali još više, kao odgovor na horske uvrede s tribina, razgalili su šefa struke Radničkog, koji nije mogao da se zaustavi posle utakmice.
Rekao sam mnogo puta do sada da smo zasluženo drugi. Pokazali smo da ništa nije slučajno. Neka nam sudi ko god hoće, mogu i Kolinu da dovedu iz penzije. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, momci su bili taktički sjajni”, oduševljen je Lalatović.

Nije mogao, a nije ni trebalo, da trener Nišlija pređe preko uvreda s tribina.
Mnogo sam uvreda pretrpeo. Vređali su mi porodicu sve vreme, ali ja sam jak. Sve izdržavam zbog ovih momaka. Ovaj naš niz nije slučajan. Možete da me mrzite, vređate, ali sam pokazao ko sam i šta sam. Neću nikom da ćutim, ja sam pošten, svima kažem sve u lice!

Izabrane vesti

Lalatović se tu nije zaustavio...
Ovim rezultatima pokazujem svima i kakav sam trener, al ii da imamo najbolju ekipu u Srbiji”.

Na pitanje da li to znači da Radnički puca i na titulu, trener Nišlija se malo povukao.
Zvezda i Partizan imaju veće budžete. Mi smo ispred Partizana, cenim crno-bele, odigrali su dobro derbi. Mi smo bili bolji za taj jedan gol. Zvezda, ipak, ima najbolji tim u Srbiji”, zaključio je Nenad Lalatović.

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara