Lalatović: Tavamba je najjači igrač u ligi, a mi onako idemo u duel sa njim...

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.03.18. | 17:42

Trener Čukaričkog nezadovoljan i bivšim igračima Partizana koji su se previše trudili da se dokažu

Kratko je trajala nada Čukaričkog da će zaustaviti Partizan. Tek dvadesetak minuta su Brđani bili ravnopravan rival, a onda Jje šampion golovima dvojice napadača, Tavambe i Ožegovića, u roku od samo tri minuta rešio sve dileme.

Trener domaćeg tima Nenad Lalatović je posle meča bio nezadovoljan nekim stvarima u igri njegovog tima...
„Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Videla se nervoza kod mojih igrača. Ne znam zbog čega. Imamo fudbalere koji su ranije igrali u Partizanu, možda su previše želeli da se dokažu“, rekao je Lalatović na konferenciji za medije posle meča.

Izabrane vesti

Posebno mu je zasmestala reakcija njegovih izabranika kod gola Tavambe.  
„Tavamba je fizički najjači igrač u ligi, a naš igrač (štoper Darko Puškarić, op. au) dozvoli da ga "pregazi". Posle toga Ožegović pogodi suprotni ugao. U drugom delu smo imali šanse preko Luke Stojanovića i Zorića, da se malo zakuva u poslednjih 15 minuta, ali...“

Lalatović priznaje da su brzi golovi Partizana poremetili koncepciju Čukaričkog...
„Naš dogovor je bio da ne primimo gol u prvom poluvremenu, da idemo preko boka i pokušamo da stvorimo šansu. A onda dođe greška našeg igrača koji ne sme onako da uđe u duel sa Tavambom. Posle toga 20 minuta moji igrači nisu postojali na terenu. Mogu da im zamerim na izdanju u prvom delu, ali nema razloga da se zbog toga diže tenzija“, zaključio je šef struke Brđana.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara