Lampard vraća Ešlija Kola u Englesku?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.01.19. | 17:52

Nekadašnji saigrači sad bi mogli da budu trener i igrač

Frenk Lampard i Ešli Kol ponovo zajedno?!

To su najnovije vesti sa Ostrva. Mladi strateg Derbi Kauntija pokušava da nagovori nekadašnjeg saigrača iz Čelsiija i reprezentacije da mu se pridruži u engleskom drugoligašu. Kao igrač, a ne kao član stručnog štaba.

Izabrane vesti

Lampard u debitantskoj sezoni radi dobar posao u Čempionšipu sa mladim timom Derbija i trenutno se nalazi na šestoj poziciji koja vodi u plej-of za plasman u Premijer ligu. Ipak, najveća boljka Lampardovog tima je neiskustvo pošto su nosioci igre uglavnom mladi fudbaleri. Kolovo iskustvo bi bilo od velikog značaja za šanse Ovnova da se dokopaju plasmana u elitni rang engleskog fudbala.

Kol ima 38 godina i slobodan je agent otkako mu je istekao ugovor sa američkim Los Anđeles Galaksijem. Sa Lampardom je osam godina bio saigrač u kultnoj generaciji Čelsija koja je osvojila sve domaće trofeje, Ligu šampiona i Ligu Evrope. Ovaj mu sada nudi šansu da produži karijeru i da se vrati u domovinu.

Legendarni vezista kojem je ovo u Derbiju prvi trenerski posao ima mnogo problema sa pozicijom levom beka. Promenio je tokom sezone čak četvoricu igrača na tom mestu u timu i nije pronašao pravog. Nada se da bi Kol mogao da bude rešenje do kraja sezone.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Frenk LampardEšli Kol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara