Lazar Marković ponuđen Galatasaraju

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.07.18. | 14:59

Na pomolu peta pozajmica

Na Enfildu nema sreće za Lazara Markovića. Srpski ofanzivac nalazi se na pragu nove, pete pozajmice otkako je leta 2014. godine stigao iz Benfike za sumu od 25.000.000 evra, a posle ozbiljnih priča o interesovanju Olimpijakosa sve je izglednije da će to biti u - Galatasaraju.

Marković je ponuđen upravi najvećeg turskog kluba putem njegovih predstavnika, a navodno se jako dopao treneru Fatihu Terimu. Povremeni srpski reprezentativac je već jednom bio u Turskoj na pozajmici, s tim što je sezonu 2015/16 proveo u Fenerbahčeu. Iako su mu povrede dosta ispresecale i tu, kao i sve naredne godine, Marković je ostao u lepom sećanju navijačima Fenera, a ostrvski mediji navode da je i njemu bilo lepo u metropoli kakva je Istanbul.

Izabrane vesti

Liverpul bi u narednim danima mogao da očekuje zvaničnu ponudu od Galatasaraja za Markovićevu pozajmicu, a Jirgen Klop ne bi imao ništa protiv da Srbin što pre nađe novi klub gde bi sticao iskustvo i dobijao minute u igri. Marković je prethodnih godina igrao za lisabonski Sporting, Anderleht, Hal i Fenerbahče - sve kao pozajmljen igrač. Ali zbog problema s povredama nije se naigrao.

Galatasaraj je duže vreme u potrazi za desnokrilnim ofanzivcem, a Marković bi mogao da bude taj. Podsetimo, Galatasaraj je u dosadašnjem prelaznom roku jedino otkupio Juta Nagatoma od Intera za 2.500.000 evra, dok je dojučerašnji centarfor Ahisara Mugdat Čelik stigao kao slobodan igrač. 

Foto: Action Images


tagovi

Lazar MarkovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara