Komentari na vest

Lazar Rosić napustio pripreme Vojvodine, odlazi u Kinu

N

Nekad na stadionu

pre 4 meseca

Sta rade od Vojvodine kao supermarket... sramota
V

Vojvodinaš ja

pre 4 meseca

Ako neko očekuje nesto od tenderasa onda ne poznaje prilike u državi a ni kod tih biznismena. Ugovori se tako prave da igrac koji se vrati u Vosu moze u svakom trenutku napustiti klub, obeštećenje je precizirano u startu i menadzeri sve cine da ih za 6 meseci ili najvise godinu odvedu u novi klub i tako zarade svi, e sad, da li i tenderas ili neko u klubu ima korist to samo mozemo nagadjati!? Tako su dosli Petrovic i Savicevic verovatno i D. Rosic, a pre toga Cumic, Traore i Malbasic ali njega ne mogu da prodaju!! Ne ocekujte nista spektakularno, jer to ni ne zele ovo je njihov cil!
V

Vojvodinaš ja

pre 4 meseca

Opaaa imamo i botove..
П

ПАРАДИГМА

pre 4 meseca

Барон Минхаузен(најславнији лажов у светској литератури) алиас Драгољуб Збиљић...
R

Roskec

pre 4 meseca

Nastupao je i za Bragu u Portugaliji i to je imao dobru sezonu tamo
Z

Zoltan Salai

pre 4 meseca

Kuntićev predlog za zamenu Rosića u ekipi Vojvodine je brazilski fudbaler Vitor Mendez. On se nalazi na radaru šampiona Mađarske već pune dve i po godine.
J

Joca Maradona

pre 4 meseca

Moze, ako ima pogodnog menadzera.
g

gdevsu nasli

pre 4 meseca

kuntic je propao odavno .ni on se ne seca da je igrao fudbal..bolje da su zvali seju halilagica
Š

Šta čeka

pre 4 meseca

Zbiljić. Treba da se oglasi povodom odlazaka u sred priprema centarhalfa kad ionako Vojvodina ima Crnomarković i Jeličića sad samo. Kakav je to odlazak bez obeštećenja kad je Vojvodina i za trenera dobila obeštećenje. Nek se javi prezidente da se ne bi javili Duško Dugouško i Patak Dača il Tasmanijski đavo pa da odnese sve Brzi Gonzales
A

Asa

pre 4 meseca

Ima obe srece ja. Covek naisao u nekom postu pre 600000 eura
C

Chiske1

pre 4 meseca

Rosic je zahtevao da ga klub pusti jer je dobio preozbiljnu lovu. A zarad dobrih odnosa to je prihvaceno. Doduse prvo je bilo odbijeno.
K

KOMBINACIJA G-6

pre 4 meseca

Kako god, pi***ca je rešila da ode usred priprema... Ko smo mi da stajemo na put devojačkoj sreći?!? Lakrdija od kluba, ili ti svojevrsni, fudbalski, "protočni bojler". Mandovska filijala, na đetićki pogon, sa sve mašinovođom iz Niš - BRRREEEEEE!
P

Prijatelj

pre 4 meseca

Da li gospodin Zbiljić zna da je moguće i odbiti neku ponudu, zbog dobrobiti Vojvodine. Isto tako, moguće je reći ne i menadžerima pa izbeguti dovodjenje prevare u vidu Savićevića, svako ko gleda sa strane se krsti na ovaj transfer prosto nije moguće da je završio kod nas. Odbijaju nas igrači iz drugih liga, Afrički reprezentativci ni ta krenu u razgovore, veliki problemi sa ekipom nas čekaju. Postali smo 5,6 opcija, sa isto toliko motiva će i da igraju.
s

sad ne zezam

pre 4 meseca

a koje su. stvari preporucile tog zbiljica prvo za odbojku posle za fudbal..u odbojci mi ne deluje da je bio korektor a u fudbalu mozda bek u skoli ako je nije zaobisao
d

da dočaram

pre 4 meseca

"Gospodin" Zbiljić - to vam je sinonim za: farisej, pozer, secikesa, prodavac magle...
M

MarkedjaniO

pre 4 meseca

Ovo je sada već ultraneozbiljno; Zbiljine napredne bajke su od danas potpuno razoičene; ovim klubom vladaju menadzeri Zbilja se tu nista ne pita. Ko ce da igra stopera sada? Kakav je plan, uogravas pola godine stopere, taman nekako se neki red uspostavi i ti sad prodajes glavkog igraca odbrane.
w

w sada

pre 4 meseca

zbiljic mozda najbogatiji u vojvodini uz matijevica..gatovce..gajdobrane i par cg..i ti mislis da njemu neki jovanovic ili tanasijevic mogu naredjivati..da on ne bi mogao uz bajatovica itd to ocistiti za par minuta..mislis da nije ipak nesto drugo..ko vam je uprava u odbjci i rukometu..
S

Sta sta

pre 4 meseca

Najaci igrac odbrane, pa koliko smo dobili golova , najvise u ligi
S

Sega89

pre 4 meseca

Igrao je i za Bragu a ne samo za gore navedena dva kluba u Portugaliji a obeštećenje je oko 600 000eur.
P

Pandora_

pre 4 meseca

Vezni red... Njegoš Petrović, Indio, Milosavljević, Vukan Savićević, Zuka, Urke Nikolić i Asmir Kajević. Znači konkurencija paklena, možda bi i bili četvrti da se samo veza računa. Sve ste nagomilali u sredinu, a odbranu će jedino da igra Lazarevič koji se dečko pokida svaku utakmicu i gine.
z

znqci u prevodu

pre 4 meseca

njegos..vukan..urke..zuka..pero i dejo..pa to je jace i od veze reala i jos Asmir on je kao njihovi luka i toni..
S

Strašno

pre 4 meseca

Kad god lepo sastavimo ekipu oni prodaju nekog ključnog igrača. Na leto Čumić, sad ostajemo sa dva štopera, Tanjgu ne računam, tatin sin videlo se na utakmici danas sve. Pod hitno dovesti dva nova štopera!
G

Gandra ovo ono

pre 4 meseca

Najjaca firmetina bajo moj... zar im ovaj nije vazan stub odbrane? Vidim kako prave tim... kao i uvek, ove god su NP i Mladost Lucani cak ozbiljniji od njih i pre ocekujem NP ili Lucane u borbi za Evropu nego Vojvodinu.
B

Benny

pre 4 meseca

Roske, hvala ti na svemu i srećno!